Menu
 

Noskaidroti Pierīgas sporta spēļu volejbola finālturnīra dalībnieki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pēc brīvdienās Mālpilī un Tīrainē aizvadītajiem priekšsacīkšu turnīriem noskaidroti šāgada Pierīgas novadu sporta spēļu vīru volejbola finālturnīra dalībnieki. Izšķirošās cīņas par godalgotajām vietām paredzētas 5.oktobrī.

Šogad Pierīgas novadu volejbola turnīram bija pieteikušās sešas komandas, kas divu grupu turnīros atsijāja divus liekos – pirmo divu vietu ieguvēji katrā grupā kvalificējās finālam, bet trešo vietu ieguvēji sacensības noslēdza dalītā 5.-6.vietā.

Mālpils sporta kompleksā uzvaras abās spēlēs izcīnīja pagājušā gada Pierīgas čempioni Krimuldas novada volejbolisti, kuri ar 3:1 pieveica mājiniekus mālpiliešus un ar 3:0 ķekaviešus. Spēlē par otro vietu grupā un ceļazīmi uz finālturnīru Mālpils komanda trijos setos uzvarēja Ķekavu, kam turnīrs līdz ar to beidzies.

Tīraines sporta kompleksā pirmo vietu izcīnīja laukuma saimnieki Mārupes volejbolisti, kuri ar 3:0 pārliecinoši apspēlēja Salaspils komandu, toties cīņā ar Stpopiņu novada vienību uzvarai viņiem bija nepieciešami pieci seti – 3:2 (21, -20, -19, 20, 11). Arī Stopiņu volejbolisti salaspiliešus uzvarēja trijos setos un iekļuva finālturnīrā.

Izšķirošās spēles 5.oktobrī norisināsies Tīraines sporta kompleksā. Paredzēts, ka plkst. 10.00 tiksies Mārupes un Mālpils novadu komandas, bet plkst. 11.30 Krimulda un Stopiņi. Plkst. 13.00 plānota spēle par trešo vietu, bet 14.30 galvenais fināls.

Pērn finālā Krimuldas novada pārstāvji četros setos uzvarēja Stopiņu volejbolistus un izcīnīja galveno balvu, bet spēlē par trešo vietu Mālpils volejbolisti izrādījās pārāki par Ķekavas komandu 3:1.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.