Menu
 

Ulbrokas jaunie handbolisti ar četrām uzvarām sāk Latvijas U16 čempionātu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ar triju Pierīgas komandu piedalīšanos startējis Latvijas jaunatnes handbola čempionāts U16 vecuma grupā puišiem (2004./05.g.dz.). Pirmajā sabraukumā Ulbrokas sporta kompleksā četras uzvaras četrās spēlēs svinēja mājinieki, pieticīgāki rezultāti Salaspils sporta skolas jaunajiem handbolistiem.

Latvijas U16 čempionātā šosezon piedalās deviņas komandas, kas vispirms aizvada divu apļu turnīru divās apakšgrupās, bet pēc tam finālturnīrus par 1.-5.un 6.-9.vietu, liecina Latvijas Handbola federācijas informācija.

Ulbrokas sporta kluba handbolisti pirmo turnīru aizvadīja savās mājās un, izmantojot laukuma priekšrocības, panāca maksimālo rezultātu. B apakšgrupā, kurā spēlē piecas komandas, mājinieki ar 24:14 uzvarēja Rīgas 72.vidusskolas audzēkņus, ar 34:29 Skrīveru handbolistus, ar 31:16 Ludzas novada sporta skolu un ar 34:19 Ogres sporta centra vienību, kļūstot par līderiem kopvērtējumā.

Četru komandu A apakšgrupas pirmā apļa turnīrā Vaiņodē Salaspils sporta skolas komanda vienīgo panākumu guva ar tehnisko uzvaru 10:0 pār Vangažu handbolistiem, kuri neaizvadīja arī abas pārējās paredzētās spēles. Vēl salaspilieši ar 15:31 piekāpās Dobeles sporta skolai un ar 30:37 vienaudžiem no Vaiņodes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.