Menu
 

Novembrī Siguldā ceturto reizi notiks sacensības "SkiErg Pasaules sprints"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

8.novembrī no plkst. 14.00 līdz 20.00 un 9. novembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00 “Fischer” Slēpošanas centrā Siguldā notiks sacensības “SkiErg Pasaules sprints” uz speciāla distanču slēpotājiem paredzēta trenažiera. Sacensības var piedalīties ikviens interesents.

Sacensībās varēs startēt vīriešu un sieviešu grupās atbilstoši vecumam. Katrs dalībnieks uz “SkiErg” distanču slēpošanas trenažiera veiks 1000 metru distanci, kas tiks fiksēta trenažiera datorā. Dalībniekiem būs iespēja salīdzināt savu veikumu gan ar sportistiem Latvijā, gan visā pasaulē. Dalībnieks drīkst startēt vairākas reizes, bet ieskaitīts tiks pēdējais sasniegtais rezultāts.

Dalībnieki aicināti pieteikties iepriekš, sūtot e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa numuru 29118847. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, dzimšanas gads, pilsēta, sporta klubs, ja tāds tiek pārstāvēts, kā arī vēlamā sacensību diena un sev ērtākais laiks startam.

Gatavojoties sacensībām, dalībnieki aicināti izmēģināt trenažierus un pilnveidot savas prasmes “Fischer” Slēpošanas centrā un Siguldas Sporta centra Spēka zālē. Sacensību dienā “Fischer” Slēpošanas centrā būs pieejami divi “SkiErg” trenažieri, kas dos iespēju startēt kopā ar savu treniņu biedru un izaicināt vienam otru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.