Menu
 

Salaspils un Stopiņu handbolistes starp līderēm, handbolisti – starp atpalicējiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Latvijas handbola čempionātā kārtējās spēles nedēļas nogalē aizvadījušas Salaspils un Stopiņu komandas. Virslīgā pa vienai uzvarai svinēja abas dāmu vienības, bet vīru pirmās līgas turnīrā divus zaudējumus piedzīvoja Ulbrokas sporta klubs, tajā skaitā mačā pret salaspiliešiem.

Latvijas dāmu handbola čempionātā Salaspils sporta skolas komanda un Stopiņu NHK vienība ar sešiem punktiem četrās spēlēs turnīra tabulā ieņem pirmās divas vietas.

Salaspilietes sestdien savās mājās uzņēma “REIR Dobele” vienību un bija vadībā gandrīz visu pirmo puslaiku. Pēc pārtraukuma dobelnieces ar 5:1 izrāvienu uz brīdi pārņēma vadību (19:21), taču puslaika otrajā pusē laukuma saimnieces pašas atbildēja ar 5:1 spurtu, iekrāja 30:26 pārsvaru un nosargāja uzvaru 32:29. Renāte Salmane guva 15 un Agrita Bērtiņa astoņus vārtus.

Stopiņu NHK handbolistes svētdien mājas spēlē pret Ludzas sporta klubu “Latgols” Ulbrokā jau pirmajā puslaikā bija panākušas sešu vārtus pārsvaru (19:13), vēlāk ļāva pretiniecēm starpību samazināt līdz diviem precīziem metieniem (25:23), bet tad iemeta piecus vārtus pēc kārtas, kas viņām garantēja uzvaru 35:27. Desmit vārtus guva Ivita Asare, pa septiņiem – Elza Seržante un Elita Ekkerte.

Bēdīgāk Latvijas pirmās līgas turnīrā klājas Salaspils un Ulbrokas vīru komandām. Sestdien tās tikās savā starpā, un salaspiliešiem izdevās pārtraukt triju zaudējumu sēriju. Pirmajā puslaikā viņi pamazām audzēja starpību un līdz pārtraukumam panāca 16:11 savā labā. Ulbrokas sporta kluba handbolistiem otrajā puslaikā astoņu vārtu deficītu vienubrīd izdevās samazināt līdz četriem, bet ne vairāk – 33:25 “Salaspils” labā. Uzvarētājiem Edgars Vakuļčiks un Edijs Putniņš iemeta pa sešiem vārtiem, Artūrs Ozerskis piecus, bet Ulbrokas komandas labā Artūrs Dombrovskis guva septiņus, Arvils Grava piecus un Pēteris Ernstons četrus vārtus.

Svētdien Ulbrokas handbolisti savā laukumā uzņēma handbola klubu “Ogre”, cīņu iesāka sekmīgi (10:7), taču vēl pirmajā puslaikā nonāca zaudētājos 13:15 un beigās piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas – 23:28. Sandim Oto pieci precīzi metieni.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.