Menu
 

Mārupes un Babītes volejbola komandu duelī nepieciešami pieci seti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - nacionalaliga.lv Foto - nacionalaliga.lv

Dramatiskā cīņā aizritējusi Mārupes sporta centra un sporta kluba “Babīte” dāmu volejbola komandu pirmā savstarpējā spēle Latvijas čempionāta ietvaros. Uzvarētāju noteikšanai bija nepieciešami pieci seti, panākumu saspringtajā mačā guva Babītes volejbolistes.

Pirmajos divus setos pārākas bija mārupietes – 25:19 un 25:17, bet nākamajos divos pretinieces atspēlējas un izlīdzināja rezultātu – 25:22, 25:22. Izšķirošajā piektajā setā SK “Babīte” volejbolistes pēc līdzīga sākuma pamanījās gūt septiņus punktus pēc kārtas un svinēt uzvaru – 15:9 setā un 3:2 mačā.

Uzvarētājām visvairāk punktu uzbrukumā guva Emīlija Grinberga (15), Katrīna Kaupāne (13) un Kristiāna Upeniece (10), Mārupes komandā rezultatīvākās bija Liene Šimkuse (22 p.), Elīna un Līga Strautnieces (pa 8 p.).

Pirms savstarpējās spēles abas Pierīgas komandas aizvadīja vēl pa vienai cīņai – un abas piedzīvoja zaudējumus.

Mārupietes, vinnējušas pirmajā setā, tomēr ar 1:3 (19, -23, -22, -24) sīvā cīņā piekāpās Latvijas Universitātes studentēm, turklāt ceturtajā setā neizmantoja divas setbumbas. Liene Šimkuse guva 18 punktus, Marta Ozoliņa 13 un Elīna Strautniece 12 punktus.

Savukārt “Babītes” volejbolistes nespēja izrādīt pienācīgu pretestību Rīgas Stradiņa Universitātes un Minusas volejbola skolas audzēknēm – 0:3 (-13, -10, -13). Kristiānai Upeniecei 6 punkti.

Aizvadītajās četrās spēlēs Babītes komandai ir divas uzvaras un pieci punkti, bet Mārupes vienībai – viena uzvara un arī pieci punkti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.