Menu
 

Florbolistiem uzvaras Salaspilī un Carnikavā, zaudējumi Spuņciemā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - floorball.org Foto - floorball.org

Sezonu Latvijas čempionāta zemākajās līgās un Rīgas atklātajā čempionātā turpina vairāki Pierīgas florbola klubi. Nedēļas vidū pa uzvarai savās mājās izcīnīja Saulkalnes un  Carnikavas komandas, bet Inčukalna un Ikšķiles florbolisti piedzīvoja zaudējumus Babītes novada Spuņciemā.

Latvijas pirmās līgas Rietumu grupas spēlē Salaspilī “Saulkalnes” florbolisti uzņēma Grobiņas sporta centra komandu. Otrās trešdaļas vidū rezultāts vēl bija neizšķirts 6:6, taču spēles otrajā pusē mājinieki bija krietni pārāki un uzvarēja 14:8.

Raitim Ozolam septiņi rezultativitātes punkti (3+4), Edijam Hammeram 3+2, Rihardam Dainim 2+2, Patrikam Briežem 2+0. Rietumu grupas turnīra tabulā “Saulkalne” ar piecām uzvarām deviņās spēlēs un 16 punktiem ir piektajā vietā.

Inčukalna sporta kluba “Coyote” komanda kārtējo Latvijas otrās līgas spēli aizvadīja Spuņciemā pret florbola klubu “Jūrmala”. Viesi neveiksmīgi aizvadīja trešā perioda vidusdaļu, kad ielaida četrus vārtus pēc kārtas, un piedzīvoja kārtējo zaudējumu 9:11 (Raivo Bišeram 3+1, Kristam Krīgeram 2+0, Gvido Bišeram 1+4). Tabulā “koijoti” ar diviema panākumiem deviņos mačos ir sestie.

Neviesmīlīga Spuņciema sporta zāle bija arī florbola kluba “Ikšķile” spēlētājiem, kuri Rīgas čempionāta mačā pret “DTG” komandu pirmajā periodā ielaida piecus golus un kapitulēja 3:9 (Raimondam Zemzālem 1+1).

Krietni labāk turnīrā klājas FK “Carnikava” florbolistiem, kuri cīņā pret FK “Optibet” / “Marvelous” vienību pirmajā trešdaļā iemeta četrus vārtus, otrajā – astoņus un sagrāva viesus ar 13:4 (Dēvidam Osītim 3+4, Rolandam Gustavam Vaivadam 3+1, Jānim Boroduškam 2+2, Jēkabam Kristam Vīmanim 2+1).

Rīgas čempionāta turnīra tabulā pēc deviņām kārtām “Carnikavai” ir septiņas uzvaras un trešā vieta, “Ikšķilei” – sešas uzvaras un sestā vieta, bet līderis ar deviņiem panākumiem deviņos mačos ir florbola klubs “Baloži”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.