Menu
 

Veiksmīgs otrais brauciens brāļiem Šiciem dod vietu labāko sešniekā Leikplesidā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Kamaniņu sporta federācija Foto - Latvijas Kamaniņu sporta federācija

Siguldieši Andris un Juris Šici sestdien izcīnījuši sesto vietu kamaniņu sporta Pasaules kausa izcīņas otrajā posmā Leikplesidas trasē ASV. Svētdien paredzētas individuālās sacensības vīriem, kā arī Sprinta kausa pirmās sacensības.

Divnieku ekipāžu sacensībās brāļi Šici pirmajā braucienā uzrādīja tikai 11.rezultātu, toties otrajā bija ceturtie ātrākie un summā pakāpās par piecām pozīcijām. Sestā vieta ir viena zemāk par Pasaules kausa pirmajā posmā Austrijā iespēto.

Dubultuzvaru Leikplesidas posmā izcīnīja titulētās Vācijas ekipāžas Tobiass Vendls / Tobias Arlts un Tonijs Egerts / Saša Benekens. Siguldieši uzvarētājiem zaudēja 0,888 sekundes.

Otrā Latvijas ekipažā Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, tāpat kā pirmajā posmā, divu braucienu summā ieņēma astoto vietu (braucienos 10.un 7.rezultāts) 0,999 sekundes aiz Vendla/Arlta, bet ropažnieks Kristens Putins un Imants Marcinkēvičs ar 16.un 13.laiku summā ierindojās 13.vietā 18 divnieku konkurencē (+2,385 s).

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc diviem posmiem Šici ir piektajā, Gudramovičs/Kalniņš astotajā un Putins/Marcinkēvičs divpadsmitajā vietā.

Vietas otrajā desmitniekā dāmu sacensībās ieņēma visas trīs Latvijas kamaniņu braucējas. Vislabāk veicās Kendijai Aparjodei no Saulkrastiem, kura divu braucienu summā uzvarētājai vācietei Jūlijai Taubicai zaudēja 1,030 sekundes un ieņēma 12.vietu. Aparjode par 0,033 sekundēm un vienu pozīciju apsteidza siguldieti Ullu Zirni (+1,063 s), bet krimuldiete Elīza Cauce 28 dalībnieču konkurencē ierindojās 18. vietā (+1,378 s).

Šosezon kamaniņu sporta Pasaules kausa izcīņā paredzēti deviņi posmi, sestais – janvāra beigās Siguldā.

(papildināta ar dāmu rezultātiem)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.