Menu
 

Babītes volejbolistes divās spēlēs uzvar tikai vienā setā, mārupietes – nevienā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - nacionalaliga.lv Foto - nacionalaliga.lv

Pagalam neveiksmīgs Pierīgas dāmu volejbola klubiem izvērties Latvijas čempionāta kārtējais sabraukums. Mārupes sporta centra komanda piedzīvoja divus zaudējumus, nevinnējot nevienā setā, bet sporta kluba “Babīte” volejbolistes divās spēlēs uzvarēja vienā setā un arī palika bez punktiem kopvērtējuma tabulā.

Mārupes volejbolistes Rīgas Volejbola skolas sporta zālē notikušā miniturnīra pirmajā spēlē bez ierunām zaudēja “Jelgava/LLU” komandai, ar kuru vēl ceturtdien bija kā līdzīgas spēkojušās Latvijas kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē (2:3). Šoreiz mārupietes zaudēja 0:3 (-11, -18, -17). Līga Strautniece guva 9 punktus un Liene Šimkuse septiņus.

Vēlāk mačā pret laukuma saimniecēm RVS volejbolistēm cīņa izvērtās mazliet līdzīgāka, taču ar tādu pašu iznākumu – 0:3 (-18, -16, -22). Lienei Šimkusei 10 un Elīnai Strautniecei 9 punkti.

SK “Babīte” spēlē ar jelgavniecēm sīvi cīnījās pirmajā setā, taču nespēja konkurēt abos nākamajos – 0:3 (-26, -18, -18). Savukārt pret RVS komandu izdevās vinnēt trešo setu, taču nācās zaudēt ceturtajā – 1:3 (-23, -12, 16, -15). Abās spēlēs rezultatīvākās “Babītes” rindās bija Agnese Megne (14 un 17 punktu) un Līva Brīvule (7 un 9 p.).

Latvijas volejbola čempionāta turnīra tabulā SK “Babīte”, Latvijas Universitāte un Mārupes sporta centrs ar pieciem punktiem ieņem trīs pēdējās vietas. Tiesa, mārupietes aizvadījušas tikai sešas spēles (1-5), bet abas pārējās konkurentes – pa astoņām (2-6). Līderes ar 23 punktiem (8-0) ir “Jelgava/LLU” volejbolistes.

Nākamās spēles Latvijas čempionātā Pierīgas klubiem plānotas jau pēc Jaunā gada, bet 19.decembrī Mārupes volejbolistes otrreiz tiksies ar jelgavniecēm Latvijas kausa izcīņas pusfinālā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.