Menu
 

Florbola turnīros uzvaras Ķekavai un Inčukalnam, zaudējumi Ikšķilei un Baložiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Latvijas florbola čempionāta spēlēs pie panākumiem tikuši Ķekavas un Inčukalna florbola klubi. Savukārt Rīgas čempionātā neveiksmes piedzīvojušas Ikšķiles un Baložu komandas.

Cīņu par iekļūšanu virslīgas izslēgšanas turnīrā turpina “Ķekavas” florbolisti. Piektdien viņi savās mājās uzņēma Kocēnu “Rubeni” un jau pirmās trešdaļas vidū bija panākuši 3:0 savā labā. Uz viesu diviem precīzajiem metieniem ķekavieši atbildēja ar trim (6:2), taču trešās trešdaļas sākumā “Rubene” vēlreiz samazināja starpību līdz minimumam. Nākamo piecu minūšu laikā bumbiņa vēl divreiz ielidoja Kocēnu komandas vārtos, un “Ķekava” nosargāja uzvaru 8:6.

Par labāko spēlētāju mājinieku rindās atzina Renātu Deginu, kura kontā divi vārti un divas rezultatīvas piespēles. Edžum Bunkam 2+0, Kristapam Laugalim 1+3.

Turnīra tabulā Ķekavas florbolisti dala astoto vietu ar florbola klubu “Valmiera” – abām vienībām pa 19 punktiem 14 spēlēs. Līderis ar 33 punktiem 14 mačos ir Cēsu “Lekrings”, bet otrajā vietā ir “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” komanda (31 p. 15 sp.), kas svētdien savā laukumā uzņems Liepājas “Kurši/Ekovalis”. 31 punkts, bet 16 spēlēs ir “Lielvārde/FatPipe” komandai.

Latvijas otrās līgas turnīrā uzvaru Inčukalnā izcīnīja vietējā sporta kluba “Coyote” komanda. Mačā pret sporta kubu “Lauciene” trešās trešdaļas vidū mājinieku pārsvars vēl bija minimāls (7:6), taču atlikušajā laikā viņi iemeta četrus vārtus un svinēja uzvaru 11:6 (Jānim Levanovičam 4+2, Rihardam Liekniņam 2+0). Rietumu grupā “koijoti” ar piecām uzvarām 14 spēlēs un 16 punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

Divas spēles ar Pierīgas klubu piedalīšanos aizvadītas Rīgas atklātajā čempionātā. FK “Ikšķile” pēdējā periodā ielaida piecus vārtus un ar 7:12 piekāpās RTU/”Rockets-2” vienībai (Mārtiņam Vilkam 3+1, Raimondam Zemzālem 2+3). Savukārt florbola klubs “Baloži” pēc lieliskā sezonas sākuma piedzīvojis trešo neveiksmi četrās spēlēs – savās mājās 7:8 pret “JagerTeam” (Ingmāram Lapčinskim 2+1).

Turnīra tabulā, kad līdz pamatturnīra beigām vairumam komandu atlicis pa trim spēlēm, “Baloži” ir trešajā “Carnikava” ceturtajā un “Ikšķile” sestajā vietā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.