Menu
 

Carnikavas basketbolisti no Latgales atgriežas ar vienu uzvaru divās spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā divas cīņas nepilnas diennakts laikā Latgalē sešu vīru sastāvā aizvadījuši basketbola kluba “Carnikava” spēlētāji. Viņiem izdevās mājās pārvest vienu uzvaru.

Piektdien vakarā carnikavieši tikās ar Rugāju sporta centra komandu. Pirmajā cetutrdaļā ar 9:0 izrāvienu laukuma saimnieki panāca 20:11 savā labā, bet otrajā ceturtdaļā pārsvaru palielināja līdz 51:33. Ceturtās ceturtdaļas vidū viesiem izdevās gūt desmit punktus pēc kārtas, tomēr tuvāk par septiņiem punktiem beigu iznākumā 75:82 viņi netika.

No sešiem BK “Carnikava” basketbolistiem punktus guva četri – Mārtiņam Terehovičam 25, Dāvim Siliņam un Jānim Ābolam pa 21, bet Rolandam Dovgjallo 8 punkti, 16 atlēkušās bumbas un 6 rezultatīvas piespēles.

Gluži citādi izvērtās sestdienas spēle pret Balvu sporta skolas komandu, kas bija piedzīvojusi zaudējumus visās 12 līdzšinējās spēlēs. Jau pirmajā ceturtdaļā Carnikavas komandas pārsvars sasniedza 18 punktus (38:20), un arī turpinājumā viesi audzēja starpību, beigās svinot graujošu uzvaru 129:64.

Teicamu statistiku sakrāja J.Ābols – 38 punkti, 9 rezultatīvas piespeles, 8 atlēkušās bumbas un 5 pārķertas piespēles. Pa 28 punktiem guva R.Dovgjallo un M.Terehovičs, 26 punktus – D.Siliņš.

LBL3 Austrumu grupas tabulā BK “Carnikava” ar septiņām uzvarām 14 spēlēs ieņem septīto vietu un var būt droši par vietu izslēgšanas turnīrā, kurā piedalīsies astoņas labākās grupas komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.