Menu
 

Martins Dukurs Insbrukā izcīna pirmo uzvaru sezonā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānšāviņš no lsm.lv Foto - ekrānšāviņš no lsm.lv

Latvijas skeletona zvaigzne siguldietis Martins Dukurs piektdien Insbrukas/Īglsas trasē Austrijā izcīnīja šosezon pirmo uzvaru un nostiprinājās vadībā Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā. Neveiksmīgas sacensības izvērtās Martina vecākajam brālim Tomasam.

Martins, kurš šosezon Pasaules kausa izcīņas četros pirmajos posmos trīsreiz bija otrais, šoreiz bija pārliecinoši labākais abos braucienos un otrās vietas ieguvēju Sunbinu Junu no Dienvidkorejas summā apsteidza par 0,42 sekundēm. Trešo vietu ieņēma Aleksandrs Tretjakovs no Krievijas, kurš Martinam zaudēja 0,44 sekundes.

Tomass Dukurs braucienos sasniedza 10.un 11.rezultātu un divu braucienu summā ierindojās 12.vietā. Brālim viņš zaudēja 1,17 sekundes.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā pēc pieciem posmiem Martinam Dukuram ir 1047 punkti un pirmā vieta. Viņam seko A.Tretjakovs (1018) un S.Juns (979), bet Tomass Dukurs ar 776 punktiem ir astotajā vietā.

Nākamais Pasaules kausa izčīņas posms skeletonā paredzēts 24.janvārī Kēnigzē trasē Vācijā, bet jau šīs nedēļas nogalē Siguldas trasē norisināsies Eiropas kausa izcīņas posma sacensības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.