Menu
 

Kamaniņu braucējai Bērziņai Eiropas junioru čempionāta bronza

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Kamaniņu sporta federācija Foto - Latvijas Kamaniņu sporta federācija

Siguldiete Sigita Bērziņa izcīnījusi bronzas medaļu piektdien Vinterbergas trasē Vācijā notikušajā Eiropas junioru čempionātā kamaniņu sportā, kas vienlaikus bija arī kārtējais junioru Pasaules kausa izcīņas posms.

Sacensībās juniorēm Bērziņa abos braucienos sasniedza trešo labāko rezultātu un summā uzrādīja līdz sekundes tūkstošdaļai tādu pašu rezultātu, kā Izabella Rihtere no Vācijas. Viņas abas uzvarētājai itālietei Verenai Hoferei zaudēja 0,099 sekundes.

Piekto vietu ieņēma siguldiete Elīna Ieva Vītola (+0,340 s), Justīne Maskale no Ropažiem ierindojās 17.vietā (+1,687 s) un par divām pozīcijām apsteidza Frančesku Bonu no Siguldas (+1,809 s).

Junioru konkurencē siguldietis Gints Bērziņš otrajā braucienā sasniedza otro labāko laiku, taču pirmajā mēģinājumā uzrādītais desmitais rezultāts neļāva pakāpties augstāk par piekto vietu 0,646 sekundes aiz Eiropas junioru čempiona krieva Pavela Repilova.

Savukārt divnieku sacensībās Eduards Ševics-Mikeļševics no Garkalnes un Lūkass Krasts no Alūksnes ierindojās septītajā vietā – uzvarētājiem vāciešiem Evaldam/Janušam viņi zaudēja 1,628 sekundes.

Latvijas jaunie kamaniņu braucēji startēja arī komandu sacensībās, taču tika diskvalificēti.

Sestdien Vinterbergā notiks vēl vienas Pasaules kausa posma sacensības junioriem, kā arī jauniešiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.