Menu
 

Ķekavas "buldogiem" divas uzvaras divu dienu laikā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Divus panākumus divu dienu laikā savās mājās Latvijas pirmās līgas turnīrā izcīnījuši “Ķekavas Bulldogs” kluba florbolisti, kuri līdz ar to iesaistījušies cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā. Uzvara pirmajā līgā guvis arī florbola klubs “SĀC”.

Otrdien “buldogi” ar 9:7 pārspēja “Saulkalnes” florbolistus no Salaspils novada. Otrās trešdaļas vidū ķekavieši bija nonākuši zaudētājos 1:5, taču desmit minūšu laikā izlīdzināja rezultātu. Dramatiskā galotnē “buldogiem” uzvaras vārtus 14 sekundes līdz pamatlaika beigām guva Ernests Ronis, bet priekšpēdējā sekundē viņš ieraidīja bumbiņu tukšos vārtos. E.Ronim “hettriks”, trīs precīzi metieni arī Kristapam Laugalim, bet Tomam Gredzenam 1+3.

Dienu vēlāk Ķekavā viesojās “Bauska/Mēmele” komanda. Cīņas vidusdaļā mājinieki pamanījās gūt astoņus vārtus pēc kārtas, no 3:2 panāca 11:2 un par spīti neveiksmīgai izskaņai (četri zaudēti goli divās minūtēs) nosargāja uzvaru 12:7 (Kasparam Kovgeram 3+0, Endijam Vildem, Kristeram Marselam Kuzņecovam un Kristeram Babrim pa 2+1).

Latvijas pirmās līgas Rietumu grupas turnīra tabulā “Ķekavas Bulldogs” panākuši “Saulkalnes” komandu – abām vienībām ir pa astoņām uzvarām un 25 punktiem 15 spēlēs un dalīta 5.-6.vieta. Tādas pašas pozīcijas konkurenti ieņem arī B grupas tabulā – izslēgšanas turnīrā piedalīsies seši labākie klubi. Pamatturnīrā vēl atlikušas trīs spēles.

Pirmās līgas Austrumu grupas turnīrā trīs punktus nopelnījuši florbola kluba “SĀC” spēlētāji. Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas florbolisti sīvā cīņā, uzvaras vārtus gūstot divas minūtes līdz pamatlaika beigām, viesos ar 5:4 pārspēja Kocēnu “Rubeni-1”. Divus vārtus uzvarētājiem guva Alvis Dāle, kurš ar 42 punktiem (18+24) 16 mačos ir ceturtais rezultatīvākais Latvijas pirmajā līgā. Divi precīzi metieni arī Klāvam Andersonam.

Austrumu grupas tabulā FBK “SĀC” ar 29 punktiem 16 spēlēs ir trešajā vietā, bet A grupas tabulā otrajā vietā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.