Menu
 

Siguldas Pilsētas trasē šajā nedēļas nogalē tiks atvērta vidējā trase

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - siguldassports.lv Foto - siguldassports.lv

Pateicoties labvēlīgiem laika apstākļiem, Siguldas Pilsētas trasē tika nodrošināts sniegs vidējai trasei, kuras augstums ir 200 metri. Plānotais darba laiks sestdien no plkst. 10.00 līdz 22.00, svētdien no plkst. 10.00 līdz 21.00. Darba dienās Siguldas Pilsētas trase būs atvērta no plkst. 14.00 līdz 22.00, informē Siguldas novada pašvaldība.

Lai nodrošinātu vidējās trases pacēlāja ātrāku darbību un samazinātu potenciālās rindas, pacēlāji ir papildināti ar papildus āķiem. Nedēļas nogalē trase būs atvērta tikai individuāliem slēpotājiem, savukārt darba dienās tā tiks dalīta ar sportistiem, paredzot speciālus laikus treniņiem. Trases noslodzes grafiks tiks precizēti.

Individuāliem klientiem vienas reizes maksa par vidējās trases pacēlāju ir 0,40 eiro, bērniem līdz 7 gadiem, kopā ar pieaugušo pacelājs ir bezmaksas. Ķīlas nauda par elektronisko karti ir 5,00 eiro. Siguldas Pilsētas trasē ir pieejama gan kalnu slēpošanas, gan snovborda inventāra noma, kā arī, iepriekš piesakot, instruktoru pakalpojumi. Brīvdienās kalna pakājē būs atvērta kafejnīca “Finišs”.

Piektdien no plkst. 16.00 līdz 21.00 Siguldā atvērta “Fischer” Slēpošanas centra 250 metru distanču slēpošanas trase. Sestdien un svētdien slēpošanas cienītāji centrā ir gaidīti no plkst. 10.00 līdz 21.00. “Fischer” Slēpošanas centrā pieejama inventāra noma, duša, pirts un siltie dzērieni.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.