Menu
 

FOTO: Berģu meitenes apsteidz mārupietes Pierīgas skolu tautas bumbas turnīrā Mālpilī Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Par Mālpils novada vidusskolā notikušā Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu tautas bumbas turnīra uzvarētājām kļuvušas Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas (MMP) meitenes. Trīs nākamās vietas ieņēma Mārupes novada skolu komandas.

Sacensībās piedalījās 16 Pierīgas mācību iestāžu meiteņu komandas. Vispirms tika aizvadīti priekšsacīkšu turnīri trijās apakšgrupās, un pa divām labākajām komandām no katras grupas iekļuva finālturnīrā par 1.-6.vietu. Trešo un ceturto vietu ieguvējās aizvadīja finālturnīru par 7.-12.vietu, piekto vietu ieguvējas – Carnikavas pamatskolas, Baldones vidusskolas un Zvejniekciema vidusskolas meitenes – turnīru noslēdza dalītā 13.-15.vietā, bet grupā sestajā vietā palikušās mājinieces, Mālpils novada vidusskolas audzēknes ierindojās pēdējā 16.vietā.

Berģu MMP skolnieces uzvarēja gan visās piecās spēles apakšgrupā, gan visās četrās spēlēs finālturnīrā. Sīvāko konkurenci viņām izrādīja Jaunmārupes pamatskolas komanda, kuru čempiones pārspēja tikai ar 10:7 un kura ar uzvarām visās pārējās cīņās ierindojās otrajā vietā.

Trešajā vietā ierindojās Mārupes pamatskolas meitenes, kuras piekāpās abām spēcīgākajām konkurentēm, taču pārspēja tālāko vietu ieguvējas Mārupes Valsts ģimnāzijas, Saulkrastu vidusskolas un Ādažu vidusskolas komandas. Jāpiezīmē, ka ādažnieces Pierīgas tautas bumbas turnīros bija vinnējušas pēdējos trijos gados.

Turnīrā par 7.-12.vietu četras uzvaras svinēja Krimuldas vidusskolas komanda un līdz ar to kopvērtējumā finišēja septītajā vietā. Aiz krimuldietēm palika Ādažu Brīvas Valdorfa skolas, Ropažu novada vidusskolas, Vangažu vidusskolas, Babītes vidusskolas un Inčukalna pamatskolas audzēknes.

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles turpināsies 10.martā ar peldēšanas sacensībām visās četrās vecuma grupās Ulbrokas peldbaseinā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.