Menu
 

"S!-Fischer" ziemas skolēnu slēpošanas čempionāta pirmais posms Siguldā pulcējis 184 dalībniekus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Piektdien “S!-Fischer” ziemas skolēnu čempionāta pirmajā posmā 184 skolēni no 34 Latvijas skolām mērojās spēkiem supersprinta 200 metru distancē. Pārstāvēto skolu skaits ir lielākais šo sacensību vēsturē.

Siguldas novadu pārstāvēja Siguldas Valsts ģimnāzija, Laurenču sākumskola, Siguldas 1. pamatskola un Siguldas pilsētas vidusskola. No mājiniekiem labus rezultātus uzrādīja Laurenču sākumskolas skolēni Leo Bilāns no (1. vieta V-10 grupā), Ralfs Garančs (2. vieta V-10 grupā), Heidija Ciagune (1. vieta S-12 grupā), Keita Marcinkeviča (3. vieta S-12 grupā), Patrīcija Buša (3. vieta S-14 grupā), Bruno Bilāns (1. vieta V-14 grupā) un Kristaps Paio (3. vieta V-14 grupā), kā arī Kristīne Brunere no Siguldas Valsts ģimnāzija (1. vieta S-18 grupā), liecina rīkotāju informācija.

Jāaatgādina, ka sacensību seriālā skolēni sacenšas par kopvērtējuma galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā “Fischer Latvia” slēpošanas inventāra iegādei. Pasākuma mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicināt lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vidū.

Šoziem silto laika apstākļu dēļ čempionāta norise tika saīsināta uz diviem posmiem. Noslēdzošais “S!-Fischer” ziemas skolēnu čempionāta posms plānots 28. februārī slēpošanas un biatlona centrā "Cēsis". Otrā posma distanču garumi, norises laiki un vieta tiks precizēta atkarībā no sniega apstākļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.