Menu
 

Par Pierīgas čempionu titulu sacentīsies Ropažu, Stopiņu, Ķekavas un Babītes futbolisti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Brīvdienās Badonē un Zaķumuižā notikušajos Pierīgas sporta spēļu telpu futbola priekšsacīkšu turnīros noskaidrotas tās četras komandas, kas finālturnīrā 29.februārī Ropažu novada Zaķumuižā cīnīsies par čempionu titulu. Labāko kvartetā iekļuva pērnā gada turnīra trīs pirmo vietu ieguvēji Ropažu, Stopiņu un Babītes novadu futbolisti, kā arī ķekavieši.

Priekšsacīkšu turnīriem bija pieteikušās astoņu Pierīgas novadu komandas, un tikai vienai izdevās gūt uzvaras visās trijās 2x15 minūšu garajās spēlēs. Stopiņu novada futbolisti turnīrā Baldonē ar 3:1 uzvarēja mājiniekus, ar 4:2 mārupiešus un ar 3:2 ķekaviešus (9 punkti).

Otro vietu un ceļazīmi uz pusfinālu ieguva Ķekavas komanda, kas ar 6:3 pieveica Baldoni un ar 8:0 Mārupi (6 p.). Baldonieši un mārupieši savā starpā nospēlēja neizšķirti 5:5 un savāca pa četriem punktiem, taču labākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ trešo vietu ieņēma Baldones komanda.

Zaķumuižas grupā pirmo vietu ieguva mājinieki ropažnieki, kuri ar 6:3 pārspēja mālpiliešus, ar 19:3 sagrāva salaspiliešus un nospēlēja neizšķirti 2:2 ar Babītes futbolistiem, summā savācot astoņus punktus. Punkts mazāk Babītes komandai, kas ar 9:1 pieveica Mālpils vienību, taču nespēja pārspēt Salaspils futbolistus (6:6). Savukārt izšķirošajā cīņā par trešo vietu mālpilieši izrādījās mazliet pārāki pār salaspiliešiem – 5:4.

Tādējādi 29.februārī no plkst. 10.30 Zaķumuižā pusfinālos tiksies Ropažu un Ķekavas, kā arī Stopiņu un Babītes telpu futbola komandas. Vēlāk notiks spēle par trešo vietu un galvenais fināls.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.