Menu
 

Foto: Ropažu futbolisti nosargā Pierīgas čempionu titulu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Otro gadu pēc kārtas par Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola turnīra uzvarētājiem kļuvuši Ropažu novada futbolisti. Tāpat kā pērn, otrajā vietā ierindojās Stopiņu novada pārstāvji, bet trešo šoreiz izcīnīja Ķekavas novada komanda.

Zaķumuižas sporta zālē bija pulcējušās četras labākās komandas pēc nedēļu iepriekš notikušo priekšsacīkšu turnīru rezultātiem.

Vispirms pusfinālos sacentās apakšgrupu pirmo vietu ieguvēji pret otras grupas otro vietu ieguvējiem. Likumsakarīgi abos gadījumos pārāki izrādījās priekšsacīkšu turnīru uzvarētāji – mājinieki ropažnieki ar 10:5 apspēlēja ķekaviešus, bet Stopiņu novada futbolisti atstāja “sausā” Babītes komandu 5:0.

Spēlē par trešo vietu Ķekavas futbolistiem ar 11:5 izdevās apspēlēt Babītes novada vienību, kas trešajā vietā bija ierindojusies pērn.

Savukārt galvenajā finālā Ropažu komanda ar 6:3 uzvarēja Stopiņu futbolistus, otro gadu pēc kārtas atstājot viņus otrajā vietā.

Ņemot vērā priekšsacīkšu turnīru rezultātus, dalītā piektajā vietā kopvērtējumā ierindojās Mālpils un Baldones novada futbolisti, bet septīto vietu dalīja Mārupes un Salaspils novadi.

Pierīgas novadu sporta spēles šīs nedēļas beigās turpināsies ar galda tenisa turnīru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.