Menu
 

Ceturtdien Siguldā notiks sezonas noslēdzošās sacensības distanču slēpošanā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

“Fischer” Slēpošanas centrā Siguldā ceturtdien, 5. martā, notiks treniņsacensību seriāla distanču slēpošanā “S!-Slēpo 2020” trešais un pēdējais posms. Sacensību rīkotāji aicina visus slēpošanas entuziastus aktīvi piedalīties sezonas noslēdzošajās slēpošanas sacensības Siguldā un pārbaudīt spēkus divpadsmit dažādās grupās – atkarībā no vecuma un prasmēm.

Sacensības norisināsies saīsinātajā distancē ar intervāla startu (noteikts apļu skaits atkarībā no vecuma grupas). Sacensību reģistrācija plānota no plkst. 17.30. Atvērtais starts no plkst. 18.00 līdz plkst. 20.00. Paši mazākie slēpotāji no SV-6 un SV-8 grupām startēs no plkst. 18.00 līdz plkst. 18.30 un veiks 2x200m distanci, no SV-10, SV-12 un SV-14 grupām startēs no plkst. 18.30 līdz plkst. 19.00 ar 4x200m distanci un no plkst. 19.00 līdz plkst. 20.00 ar 6x200m distanci startēs dalībnieki no SV-16 līdz SV-meistari grupai.

“S!–Slēpo 2020” trešajā un noslēdzošajā sacensību posmā dalībnieki tiek vērtēti noteiktajās vecuma grupās. Grupas kopvērtējumu aprēķina, summējot katra dalībnieka divu labāko posmu punktu summu.

Sacensību noslēgumā visi dalībnieki, kuri būs piedalījušies vismaz divos no trīs sacensību posmiem, piedalīsies loterijā. “Fischer Latvia” piedāvās loterijas galveno balvu – “Fischer CRS Skate” slēpju komplektu, būs arī citas vērtīgas balvas. Pēc finiša sasniegšanas SV6 un SV8 vecuma grupas dalībnieki saņems gardumus. Trešajā un noslēdzošajā posmā notiks apbalvošana labākajiem “S-Slēpo 2020” sacensību seriāla dalībniekiem.

Organizatori aicina pieteikties sacensībām un apmaksāt dalības maksu savlaicīgi tiešsaistē vai klātienē pirms sacensībām. Reģistrējoties tiešsaistē, sacensību dalības maksa ir par izdevīgāku cenu. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. Tiem, kuri ir apmaksājuši visus trīs posmus, vēlreiz reģistrēties uz otro posmu nav nepieciešams.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.