Menu
 

Salaspils basketbolisti ar uzvaru noslēdz LBL3 pamatturnīru

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ar uzvaru savās mājās pār “Rīga/Jugla” komandu Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas pamatturnīru otrdien vakarā pabeidza Salaspils sporta skolas komanda. Sezonas 22 spēlēs salaspilieši guvuši 15 panākumus.

Spēles pirmajā puslaikā komandām vērā ņemamu pārsvaru iegūt neizdevās – starpība turējās 1-2 precīzu metienu robežās, un lielāko pārsvaru (46:40) salaspiliešiem izdevās iegūt pašās otrās ceturtdaļas beigās. Toties pēc pārtraukuma laukuma saimnieki dažu minūšu laikā panāca “plus 14” (60:46), vēlāk sasniedza arī 20 punktu atzīmi (86:66) un tikai pēdējās piecās minūtēs uz pašu kļūdu rēķina ļāva pretiniekiem starpību samazināt līdz 92:85.

Mājinieku rindās Sandis Ceplītis izcēlās ar 30 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, Renāram Stacēvičam 19 punkti, 7 rezultatīvas piespēles un 6 atlēkušās bumbas, Kristapam Plotniekam 15 punkti, 18 atl.bumbas un 5 piespēles, Reno Silavam 14 punkti.

LBL3 Rietumu grupas turnīra 22 spēlēs Salaspils sporta skolas komanda debijas sezonā izcīnīja 15 uzvaras un atkarībā no atlikušo spēļu rezultātiem noslēguma tabulā ieņems piekto vai sesto vietu. Līdz ar to izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā Salaspils basketbolisti sacentīsies ar Austrumu grupas trešo vai ceturto spēcīgāko komandu.

Ceturtdien LBL3 pamatturnīra pēdējo maču aizvadīs otra Pierīgas komanda – basketbola klubs “Carnikava”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.