Menu
 

FK "Carnikava" florbolisti izvirzās vadībā Rīgas atklātajā čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas, florbola klubs “Carnikava” kļuvis par Rīgas atklātā čempionāta līderi. Astoņu labāko komandu turnīrā čempionāta otrajā posmā piedalās arī Ikšķiles un Baložu komandas.

Ceturtās kārtas izbraukuma spēlē pret FK “Ikšķile” florbolistiem carnikavieši nenosargāja pirmajā trešdaļā iegūto triju vārtu pārsvaru (4:1), taču otrā perioda izskaņā iemeta trīs vārtus nepilnu četru minūšu laikā un šoreiz panākto vadību (7:4) vairs neatdeva – 9:7.

Uzvarētājiem pa trim rezultativitātes punktiem noplenīja Rūdolfs Pētersons (3+0), Ralfs Stratans (1+2) un Dēvids Osītis (0+3), bet Ikšķiles kluba rindās izcēlās Armands Asniņš (3+1), Alvis Dāle (2+1) un Raimonds Stratans (2+0). Interesanti, ka viņi visi kopā spēlē Latvijas pirmās līgas klubā “SĀC”.

Sezonu ļoti sekmīgi spēlējušais florbola klubs “Baloži” turpretī čempionāta otro posmu iesācis ar četriem zaudējumiem pēc kārtas. Pēdējā spēlē pret “Labi būs/R1TV.LV” vienību vēl astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts 8:8, bet beigās Baložu florbolistiem sakāve 8:13. Rezultatīvākais ar diviem precīziem metieniem un vienu piespēli viesiem bija Rendijs Gulbis.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā FK “Carnikava” ar četrām uzvarām četrās spēlēs un 19 punktiem ir pirmajā vietā, FK “Ikšķile” ar 10 punktiem (2-2) piektajā, bet FBK “Baloži” bez punktiem (0-4) astotajā pozīcijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.