Menu
 

Siguldas Sporta centrs piedāvā fitnesa nodarbības tiešsaistē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes attēls Publicitātes attēls

Laikā, kad Latvijā noteikts ārkārtas stāvoklis un nav iespējas apmeklēt Siguldas Sporta centru, tiek piedāvātas dažādas fitnesa nodarbības tiešsaistē. Nodarbības notiks no 18. marta katru darba dienu plkst. 18.30, bet piektdienās būs papildu nodarbība plkst. 19.30.

Kā informē SIA "Siguldas Sporta serviss" sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste Santa Bludova, tiešsaistes nodarbības varēs vērot Siguldas Sporta centra "Facebook" kontā, kur katru dienu viens no treneriem atbalstīs ar sportisku garu un noderīgiem vingrojumiem, lai saglabātu labu fizisko formu šajā laikā. Tiešsaistes ieraksti tiks saglabāti, un tie būs pieejami jebkurā laikā sporta centra "Facebook" kontā.

Trešdien plkst. 18.30 un piektdien plkst. 19.30 gaidāma nodarbība "Power". Nepieciešamais inventārs: slotas kāts, divas 0,5 litru un divas 1,5 litru pudeles ar ūdeni. Ir iespēja izīrēt Siguldas Sporta Centra inventāru (stieni un sešas ripas: 1,25 kg, 2,5 kg un 5 kg) līdz 14. aprīlim, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Ceturtdien plkst. 18.30 uz tiešsaistes vingrošanas nodarbību aicināti bērni un vecāki, vēsta S. Bludova. Var būt vecāki ar bērniem vai brāļi un māsas, vai jebkuri divi cilvēki, bet var arī vingrot viens. Nepieciešamais inventārs: vismaz viena 0,5 litru pudele ar ūdeni bērniem, bet vecākiem – 1,5 litru pudele ar ūdeni. Ieteicams izmantot vingrošanas paklājiņu vai vienkārši mīkstāku segumu.

Piektdien plkst. 18.30 notiks nodarbība "Vesela mugura". Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums, hanteles vai ūdens pudeles (0,5 litri) ar ūdeni.

Pirmdien plkst. 18.30 aicina uz pilašu nodarbību. Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums. Lielākā daļa vingrojumu būs stāvus, lai varētu vingrot arī nelielās telpās, norāda S. Bludova.

Otrdien plkst. 18.30 būs tiešsaistes nodarbība "Vervi". Nepieciešamais inventārs: vingrošanas paklājiņš vai vienkārši mīksts segums. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.