Menu
 

Regbija klubi bez uzvarām – Upesciemā neizšķirts, Baldonē zaudējums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF un twitter.com/LatviaRugby; video - RC "Livonia" Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF un twitter.com/LatviaRugby; video - RC "Livonia"

Nedēļas nogalē aizvadītajās Baltijas "Top" līgas trešās kārtas spēlēs savās mājās pie panākumiem nespēja tikt abi Latvijas klubi – “Garkalne/Livonia” Upesciema sttadionā cīnījās neizšķirti ar Šauļu “Vairas/Kalvis/Jupoja” vienību, bet “ĶekavaMiesnieki” Baldonē piekāpās regbija klubam “Šiauliai”.

Garkalnes regbisti, kuri bija cietuši zaudējumus abās pirmajās turnīra cīņās, vēl piecas minūtes pirms beigām bija vadībā 20:17, taču pretiniekiem izdevās precžis soda sitiens, un spēlē uzvarētāji netia noskaidroti – 20:20. Ar piezemējumiem mājiniekiem izcēlās Ivo Kapiņš, Hoels Lorente un Klemāns Berijs Vaits, bet Valērijs Runco precīzi izpildīja vienu realizācijas un vienu soda sitienu.

Intriga gandrīz līdz pašām beigām bija arī “Miesnieku” un “Šiauliai”mačā Baldonē. Apmēram 10 minūtes līdz beigām ķekavieši starpību samazināja līdz 21:25, tomēr uzreiz pēc tam neveiksmīgi nospēlēja aizsardzībā un ļāva pretiniekiem gūt vēl septiņus punktus – 21:32.

Mājiniekiem divus piezemējumus veica Emīls Balodis, vienu – Ingus Aivars, bet Juris Iesalnieks nopelnīja sešus punktus ar trim realizācijas sitieniem.

 “Ķekava/Miesnieki” zaudējuši pēdējās divās spēlēs, taču, pateicoties uzvarai par “Livonia” turnīra pirmajā kārtā, vēl saglabā cerības iekļūt Baltijas "Top" līgas pusfinālā – “Garkalne/Livonia” komandai tās jau ir praktiski zudušas. Pamatturnīrā dalībniekiem – četriem Lietuvas un diviem Latvijas klubiem – vēl atlicis aizvadīt pa divām spēlēm.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.