Menu
 

Salaspils galda tenisistiem panākumi Latvijas komandu čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - galdateniss.lv Foto - galdateniss.lv

Salaspils sporta namā noslēdzies Latvijas komandu čempionāts galda tenisā, kurā iespaidīgus panākumus guva vietējā galda tenisa kluba (GTK) komandas. Turnīros septiņās līgās salaspilieši izcīnīja divus čempionu titulus un vēl trīs godalgotās vietas.

Finālturnīrā sieviešu augstākajā līgā par čempioni tika kronēta Salaspils GTK komanda, kas pusfinālā ar 4:3 pārspēja “Universitātes sportu”, bet finālā ar 4:1 pieveica Jēkabpils sporta centra komandu. Izšķirošajās spēlēs Salaspils vienību pārstāvēja Alina Jagnenkova, Baiba Bogdanova un Inta Ķuda.

Vīriešu augstākajā līgā čempionu laurus plūca Saldus novada pašvaldības komanda, kas finālā ar 4:2 bija pārāka par Salaspils GTK-1  komandu, kas iepriekš pusfinālā bija pārspējusi Rīgas Tehniskās universitātes vienību 4:3. Sudraba medaļas izcīnīja Artūrs Reinholds, Emīls Lutinskis un Māris Ķuda. Salaspils GTK-2 komanda mačā par trešo vietu piekāpās RTU 1:4.

Trešo vietu vīriešu 1.līgā, kurā triumfēja “SSB Jūrmala” galda tenisisti, Salaspils GTK-3 komanda ieņēma trešo vietu – pusfinālā ar 2:4 zaudēja vicečempioniem “V.G.ALEF”, bet mačā par bronzas medaļām ar 4:1 uzvarēja sporta centru “Mēmele”.

Vīriešu 3. līgā par čempioniem pārliecinoši kļuva Salaspils GTK-4 komanda, kas pusfinālā ar 4:0 pieveica “Latgale.academy – Līvānu novads” komandu, bet finālā atstāja “sausā” “GTK Gulbene – KONTO” vienību.

Visbeidzot vīriešu 2. tautas līgā Salaspils GTK-A galda tenisisti pusfinālā pārspēja līvāniešus 4:2, bet finālā ar 1:4 zaudēja Tukuma GTK-2 vienībai un finišēja otrajā vietā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.