Menu
 

Siguldas pilsētas kausa izcīņā futbolā veterāniem mājinieki paliek astotie

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

“Depo” sporta laukumā Siguldā aizvadīts Latvijas veterānu čempionāta trešais posms futbolā. Sacensības, kas bija pirmās oficiālās futbola sacīkstes Siguldā pēc ilgāka pārtraukuma, atklāja Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko, kā arī LFF viceprezidenti Olafs Pulks un Sergejs Kovaļovs.

LFF preses dienests vēsta, ka uz teicami sagatavotā laukuma sevi vislabāk apliecināja "Jūrmala", finālā ar 3:0 apspēlēja "Viesuli", svinot savu pirmo panākumu jaunajā sezonā un kopvērtējumā izveidojot trīs komandu vadību kopā ar "Daugavpili" un "Viesuli" – visām komandām pa 26 punktiem.

"Daugavpils" komanda mačā par bronzas godalgām aizvadīja pēcspēles sitienu sēriju, kurā šoreiz bija veiksmīgāka (2:1), atstājot "Sportima" ceturtajā pozīcijā gan šajā posmā, gan kopvērtējumā pēc trim aizvadītiem posmiem.

Mājinieki “Siguldas” futbolisti apakšgrupas turnīrā ar 0:1 piekāpās Iecavas “FK 02” un “Viesulim”, ar 1:3 “Sportima” futbolistiem un ar 1:0 pārspēja “Jēkabpili”. Tabulā tas laukuma saimniekiem deva ceturto vietu piecu komandu konkurencē un tiesības aizvadīt spēli par 7./8.vietu, kurā vēlreiz tika piedzīvots zaudējums ar minimālu starpību – 0:1 pret “Rēzekni”.

Kopvērtējumā pēc trim posmiem siguldieši ieņem 10.vietu 11 komandu konkurencē. Pēdējā vieta ir “Carnikava”, kas gan piedalījusies tikai vienā turnīrā.

Latvijas veterānu čempionātā vēl plānoti posmi Alūksnē, Žagarē (Lietuva), Jūrmalā, Limbažos, Daugavpilī, Jēkabpilī un Iecavā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.