Menu
 

Foto: Stopiņu florbolisti trešo gadu pēc kārtas iegūst Pierīgas čempionu titulu Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas Izglītības, kutlūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas Izglītības, kutlūras un sporta pārvalde

Stopiņu novada komanda trešo gadu pēc kārtas izcīnījusi uzvaru Pierīgas novadu sporta spēļu turnīrā. Finālturnīrā viņi aiz sevis atstāja Salaspils, Baldones un Siguldas novadu florbola komandas. Šīs nedēļas nogalē sāksies Latvijas florbola virslīgas čempionāts, kurā Pierīgu pārstāvēs Ulbrokas un Ķekavas klubi.

Šoreiz cīņā par medaļām piedalījās tikai sešu Pierīgas novadu komandas, kas vispirms Inčukalna un Ulbrokas sporta kompleksos aizvadīja apakšgrupu spēles, bet pēc tam četras labākās vienības sacentās pusfinālos un finālos.

Inčukalnā mājinieku prombūtnē pirmo vietu izcīnīja Siguldas florbolisti, kuri ar 5:3 uzvarēja Baldoni un ar 7:4 Krimuldu, bet otro ceļazīmi uz pusfinālu ieguva baldonieši, kuri ar 5:4 pārspēja krimuldiešus. Ulbrokas grupā pārliecinoši labākie bija laukuma saimnieki, kuri atstāja “sausā” gan salaspiliešus (4:0), gan ropažniekus (13:0). Spēlē par otro vietu grupā pārāki izrādījās Salaspils florbolisti – 7:2.

Pusfinālos Stopiņu komanda guva vēl vienu pārliecinošu uzvaru 7:1 pār Baldones novada pārstāvjiem, bet Salaspils florbolisti ar 6:3 pārspēja siguldiešus. Īsta cīņa nesanāca arī finālā – Stopiņu vienība apspēlēja salaspiliešus 9:1.

Mačā par trešo vietu Baldones komanda uzvarēja Siguldu 7:4, bet apakšgrupu trešo vietu ieguvēju savstarpējā spēlē Ropažu florbolisti pēcspēles metienu sērijā pārspēja Krimuldas novada vienību 6:5 un kopvērtējumā ieguva piekto vietu.

Pierīgas novadu sporta spēles nākamnedēļ turpināsies ar divām sacensībām Baldones novada Riekstukalnā – 15.septembrī tur paredzēts kross, bet dienu vēlāk kalnu riteņbraukšanas sacensības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.