Menu
 

Foto: Baldones riteņbraucēji joprojām labākie Pierīgas novadu MTB sacensībās Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas Izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas Izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Jau septīto gadu pēc kārtas Pierīgas novadu sporta spēļu sacensībās kalnu riteņbraukšanā (MTB) Riekstukalnā, iegūstot maksimālo punktu summu, uzvarējusi Baldones novada komanda. Otro vietu šogad ieguva Mārupes novada un trešo – Stopiņu novada riteņbraucēji.

Svētdien Riekstukalnā bija pulcējušies gandrīz simt sportistu no deviņiem Pierīgas novadiem. Sacensības noritēja sešās vecuma grupās un distances no četriem līdz 24 kilometriem. Komandu ieskaitē ņēma vērā katra novada pārstāvju sešus labākos rezultātus. Par pirmo vietu katrā vecuma grupā pienācās 20 punkti (par otro 18 utt.), līdz ar to maksimālais punktu skaits bija 120.

Jau tradicionāli šo robežu ar uzviju sasniedza mājinieki baldonieši, kuru kontā bija pat astoņas individuālās uzvaras – tās savās vecuma grupās izcīnīja Anita Antone (S1), Oskars Urbanovičs (V1), Edgars Brigmanis (V2), Jānis Keisels (V3), Nils Kazaks (V4), Ilgonis Smildziņš (V5), Ingrīda Šmite (S3) un Tatjana Blaua (S5).

Ar 106 punktiem otro vietu izcīnīja Mārupes novada riteņbraucēji – viņu kontā divas individuālās uzvaras senioru grupās Verai Stumburei (S6) un Mečislavam Bartuševičam (V6), kā arī divas otrās, viena trešā un divas piektās vietas. Trešo vietu ar 102 punktiem ieņēma Stopiņu novada komanda – S4 grupā par uzvarētāju kļuva Aiga Paegle, viņiem vēl arī divas otrās, viena trešā un divas ceturtās vietas.

Ceturtajā vietā ar 97 punktiem ierindojās Ādažu novads (S2 grupā pirmā bija Monta Pauloviča), tālākajās vietās Ķekava (94), Salaspils (93), Babīte (78), Ropaži (72) un Mālpils (47).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.