Menu
 

Siguldā norisināsies virtuālās pasaules sprinta sacensības uz slēpotājiem paredzēta trenažiera

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

“Fischer” Slēpošanas centrā Siguldā 12. novembrī no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 un 14. novembrī no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00 notiks ""SkiErg" Pasaules sprints", kas ir virtuālas sacensības uz speciāla distanču slēpotājiem paredzēta iekštelpu trenažiera. Katru gadu sacensībās piedalās vairāk nekā 2000 dalībnieku no visas pasaules.

Sacensību rīkotāji norāda, ka piedalīties tiek aicināts jebkurš interesents, kurš savu brīvo laiku pavada aktīvi un nodarbojas ar sportu. Katrs dalībnieks uz “SkiErg” distanču slēpošanas trenažiera veiks 1000 metru distanci, kas tiks fiksēta trenažiera datorā. Pēc sacensību beigām visu dalībnieku rezultātus apkopos un publicēs sacensību organizētājs – trenažieru ražotājs “Concept 2”. Tādējādi dalībniekiem būs iespēja salīdzināt savu veikumu gan ar sportistiem Latvijā, gan visā pasaulē.

Ņemot vērā esošo situāciju ar koronavīrusa Covid-19 izplatību Latvijā, uz sacensībām obligāta iepriekšēja pieteikšanās, rakstot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., kur dalībniekiem tiks rezervēts individuāls laiks distances veikšanai. Sacensībās tiks ievēroti visi drošības pasākumi un trenažiera dezinfekcija pēc katra dalībnieka.  Dalības maksa līdz 18 gadu vecumam – 2 eiro, pieaugušajiem – 3 eiro. Ar Siguldas novada identifikācijas karti – 10% atlaide. Papildus informācijai aicinām zvanīt uz numuru 26101996.

Iepriekšējos gados Siguldas novada iedzīvotāji, tostarp Siguldas Sporta skolas distanču slēpošanas grupas audzēkņi, ""SkiErg" Pasaules sprintā" uzrādījuši lieliskus rezultātus ne tikai Latvijas mērogā, bet arī pasaules līmenī.

Sacensību nolikums pieejams šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.