Menu
 

Pasaules kausa septītajā posmā dāmām labāko desmitniekā tikai siguldiete Zirne

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - fil-luge.org Foto - fil-luge.org

Siguldiete Ulla Zirne, ierindojoties devītā vietā, bija labākā no Latvijas kamaniņu braucējām Pasaules kausa izcīņas septītā posma sacensībās dāmām svētdien Oberhofas trasē Vācijā. Krimuldiete Elīza Tīruma un saulkrastiete Kendija Aparjode ieņēma vietas otrajā desmitā.

Ulla Zirne pirmajā braucienā uzrādīja 12.rezultātu, otrajā bija desmitā ātrākā un summā ierindojās devītajā vietā. Par uzvarētāju kļuva sezonas līdere Natālija Geizenbergere no Vācijas, kura visās astoņās iepriekšējās sacensībās bija ieņēmusi otro vietu. Zirne viņai summā zaudēja 0,672 sekundes.

E.Tīruma pēc pirmā brauciena bija četrpadsmitā, bet otrajā uzrādīja 11.laiku un pakāpās par divām pozīcijām 0,729 sekundes aiz Geizenbergeres. Savukārt K.Aparjode pirmajā braucienā sasniedza pat sesto labāko rezultātu, taču otrajā pieļāva kļūdu (tikai 17.rezultāts) un finišēja 14.vietā (+0,772 s).

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā līderei Geizenbergerei ir 780, Tīruma ar 420 punktiem ir sestā, Aparjode ar 343 punktiem ir devītā un Zirne ar 210 punktiem sešpadsmitā.

Jau ziņots, ka sestdien Oberhofā divnieku ekipāžu sacensībās trešo vietu izcīnīja Andris un Juris Šici.

Priekšpēdējais astotais Pasaules kausa izcīņas posms kamaniņu sportā notiks 23.un 24.janvārī Insbrukas/Īglsas trasē Austrijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.