Menu
 

Kamaniņu sporta sezonas noslēguma kontroltreniņā Siguldā ātrākie Aparjode, Bērziņš un Šici

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mareks Galinovskis Foto - Mareks Galinovskis

Sestdien Siguldas trasē Latvijas kamaniņu sporta izlases un junioru izlases kamaniņu braucēji aizvadīja sezonas noslēguma kontroltreniņu, kurā piedalījās desmit dāmas, trīs vīri un piecas divnieku ekipāžas. 13.martā plānoto Latvijas čempionātu nācies atcelt Covid-19 ierobežojumu dēļ, liecina Latvijas Kamaniņu sporta federācijas informācija.

Dāmu konkurencē divu braucienu summā labākā bija Kendija Aparjode no Saulkrastiem, kurai abos braucienos finišā labākais laiks. Otrā ātrākā bija siguldiete Ulla Zirne, bet trešā – Elīna Ieva Vītola.

Vīru konkurencē uzvarēja siguldietis Gints Bērziņš, kurš ar labāko laiku otrajā braucienā apsteidza līderi pēc pirmā brauciena Artūru Dārznieku. Trešo vietu ieņēma Riks Kristens Rozītis.

Savukārt divnieku konkurencē Latvijas labākā dueta reputāciju apliecināja Andris un Juris Šici, kuri bija ātrākie abos braucienos. Otrie summā bija ropažnieki Mārtiņš Bots un Roberts Plūme, bet trešajā vietā – Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš.

Kā norāda federācijā, Latvijas kamaniņu braucēji turpinās treniņus Siguldas Bosleja un kamaniņu trasē, gatavojoties nākamajai – olimpiskajai sezonai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.