Menu
 

Ķekavas un Olaines futbolistes Sieviešu līgā piedzīvo otros zaudējumus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Auda" Foto - FK "Auda"

Sieviešu futbola līgas otrās kārtas spēlēs neveiksmes piedzīvojušas abas Pierīgas dāmu komandas – FK “Olaine” un Ķekavas futbola klubs “Auda”. Abām vienībām šie bija otrie zaudējumi sezonā.

FK “Olaine” izbraukumā tikās ar pašreizējām valsts čempionēm Rīgas Futbola skolas audzēknēm. Pirmajā puslaikā olainietes ielaida divus vārtus, otrā puslaika pirmajās 15 minūtēs vēl divus un beigās piedzīvoja zaudējumu 0:4.

Futbola klubs“Auda”, kas sezonas pirmajā kārtā RFS vienībai bija piekāpies 1:5, svētdien vakarā viesos sacentās ar futbla skolas “Metta” komandu. Līdz 40.minūtei rezultāts palika neatklāts, tad laukuma saimnieces ieraidīja bumbu “Audas” vārtos, bet otrā puslaika vidū pārsvaru dubultoja – 0:2.

Jāatgādina, ka Latvijas vadošajā sieviešu futbola turnīrā – Sieviešu futbola līgā (SFL) – 2021. gada sezonā piedalās sešas komandas – bez pieminētajām vēl arī sporta klubs "Super Nova" un Liepājas Futbola skola. Šo abu komandu savstarpējā spēle turnīra otrajā kārtā atlikta uz vēlāku laiku, jo vienai no Liepājas futbolistēm konstatēta saslimšana ar Covid-19, vēsta Latvijas Futbola federācija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.