Menu
 

Sporta laukumos Siguldas novadā veikti sagatavošanas darbi jaunajai sezonai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde informē, ka šobrīd vairākos brīvpieejas sporta laukumos – Siguldas pilsētas stadionā, Gaujas pludmales volejbola laukumos, Siguldas 1. pamatskolas sporta laukumā, Depo sporta laukumā, “Fischer” Slēpošanas centra sporta laukumā, Allažu Sporta centra sporta laukumā, kā arī sporta laukumā Peltēs – veikti sagatavošanas darbi, uzsākot jauno āra sporta sezonu.

Visās minētajās sporta norises vietās ir uzstādīti roku dezinfekcijas līdzekļu stendi un laukumi ir nodrošināti ar āra tualeti. Sporta laukumos pēc nepieciešamības veikti arī labiekārtošanas darbi, liecina informācija novada pašvaldības vietnē.

Lai nodrošinātu pilnvērtīgākas treniņu un dažādu sporta veidu apgūšanas iespējas novadniekiem, Siguldas pilsētas stadionā uzstādīti divi mobilie basketbola grozi un norobežojošā sēta. Siguldas 1. pamatskolas sporta laukumā sadarbībā ar sporta klubu “Supernova” līdz aprīļa beigām tiks veikti futbola laukuma mākslīgā zāliena atjaunošanas un sakopšanas darbi. Stadionā jau uzstādīts volejbola tīkls.

Sporta laukumā Peltēs ir salaboti futbola vārtu tīkli, kā arī uzstādīts volejbola tīkls. Savukārt Gaujas pludmales laukums sadarbībā ar sporta klubu “Nuki” tiek sagatavots vasaras sezonai. Šobrīd veikti laukumu līdzināšanas darbi, lai atjaunotu segumu un norobežojošo kalnu starp pludmales teritoriju un kortiem. Līdz aprīļa beigām plānots uzstādīt piecus stacionāros pludmales volejbola tīklus.

Sporta laukumā Depo ielā 3 uzstādīts volejbola tīkls un sadarbībā ar futbola klubu “Sigulda” uzsākti futbola laukuma zāliena atjaunošanas darbi jeb smilšošana, lai uzlabotu zāliena kvalitāti – zāliens pēc smilšošanas kļūst līdzenāks, augsnes sastāvs uzlabojas, tas kļūst nestspējīgāks un ūdens caurlaidīgāks. Tāpat šobrīd pabeigti projektēšanas darbi žoga izveidei gar Rūdolfa Blaumaņa un Depo ielas pusi, plānots, ka žoga uzstādīšana varētu notikt maijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.