Menu
 

"Ķekavas Bulldogs" florbolistes divreiz apspēlē novadnieces un iekļūst finālā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Kluba “Ķekavas Bulldogs/NND” florbolistes Latvijas virslīgas čempionāta pusfināla sērijā nedēļas nogalē izcīnīja divas uzvaras pār “FK Ķekava” komandu un iekļuva finālā, kur sacentīsies par zelta medaļām ar Kocēnu klubu “Rubene”. Ar uzvarām vīru virslīgas čempionāta pamatturnīru svētdien pabeidza “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” un “Ķekavas” florbolisti.

Ķekavas komandu abās savstarpējās spēlēs virslīgas pamatturnīrā uzvaras bija izcīnījušas “buldodzes” (7:3 un 5:1), un pusfinālā šī tradīcija netika mainīta.

Sestdien sērijas pirmajā spēlē “Ķekavas Bulldogs/NND” pirmajā trešdaļā panāca triju vārtu pārsvaru un līdz pat beigām noturēja sāncenses pieklīgā attālumā – 6:3. Uzvarētājām ar “hettriku” atzīmējās Elīna Dīce, bet zaudētājām rezultatīvākā bija Ieva Bušmane (1+1).

Svētdienas spēle pagāja mazrezultatīvā cīņā. Otrās trešdaļas sākumā piecu minūšu laikā “buldodzes” iemeta divus vārtus, bet pusminūti līdz pamatlaika beigām arī trešos – 3:0 un sērijā 2:0. Anna Mūrniece guva vienus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja, bet “Ķekavas Bulldogs” vārtsardze Jana Filipsone atvairīja visus 34 metienus un tika atzīta par labāko spēlētāju savā komandā.

“Ķekavas Bulldogs/NND” pretinieces finālā būs daudzkārtējās Latvijas čempiones Kocēnu “Rubenes” florbolistes, kuras otrā pusfinālā divreiz pārliecinoši pieveica kluba otro komandu “Rubene-1” – 8:3 un 8:1. Finālsērija ritēs līdz divām uzvarām, pirmais mačs plānots 5.jūnijā. Savukārt “FK Ķekava” un “Rubene-1” 6.jūnijā aizvadīs spēli par trešo vietu.

Vīru virslīgas pamatturnīra pēdējā kārtā uzvaras izcīnīja abi Pierīgas klubi. “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” divu Top3 komandu savstarpējā cīņā izbraukumā pret “Valmieru” otrās trešdaļas pašās beigās un ttrešās trešdaļas sākumā iemeta četrus vārtus pēc kārtas un svinēja uzvaru 8:6 (Atim Blindam 2+2, Danielam Jānim Anim 2+0, Valteram Lapiņam 1+2). Savukārt “Ķekava” uzvaru 5:3 pār pastarīti “Bausku” nodrošināja spēles otrajā pusē (Klāvam Jansonam 1+2).

Virslīgas noslēguma tabulas labāko astoņniekā iekļuva un ceturtdaļfinalam kvalificējās: Cēsu “Lekrings” (57 punkti), “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” (48), “Valmiera (45), Talsu NSS/”Krauzers” (41), “Ķekava” (36), “Rubene” (36), “Lielvārde/FatPipe” (35) un “Irlava/Avant” (31 p.). Ceturtdaļfinālos Ulbrokas florbolisti tiksies ar “Lielvārde/FatPipe” komandu, bet ķekavieši mērosies spēkiem ar Talsu vienību.

(papildināta ar pēdējām divām rindkopām)

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.