Menu
 

Pierīgas futbola klubi svin uzvaras Ādažos, Salaspilī un Upesciemā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Kengaroos" Foto - SK "Kengaroos"

Rīgas futbola čempionāta kārtējās spēles sekmīgi aizvadījuši vairāki Pierīgas klubi – mājinieku komandas izcīnīja uzvaras Ādažu, Salaspils un Upesciema stadionos, bet Babītes sporta kluba futbolisti pie graujoša panākuma tika izbraukumā.

Babītes futbolistus Ādažu sporta centra stadionā uzņēma futbola skolas “Rakari” komanda. Jau pirmās pusstundas laikā ar “hettriku” viesu rindās atzīmējas 16 gadus vecais Latvijas U17 izlases kandidāts Efraims Valutadatils, vēl vienus vārtus guva cits Latvijas jauniešu valstsvienības kandidāts Reinis Krieviņš, bet turpinājumā vēl četras reizes bumbu “Rakaru” vārtos ieraidīja Aleksandrs Samoiļenko (2), Matīss Spunde un Ņikita Žarovs – 8:0.

Jāpiezīmē, ka pieminētā Latvijas U17 izlase ar vēl vienu Babītes sporta kluba futbolistu Mārtiņu Lormani sastavā jūlija sākumā kļuva par Baltijas kausa izcīņas uzvarētāju – ar 2:0 tika pieveikti vienaudži no Lietuvas un ar 3:1 Igaunijas jaunieši. Septembrī Latvijas jaunajiem futbolistiem paredzēts Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs, kurā piedalīsies arī Zviedrijas, Čehijas un Lietuvas U17 izlases, liecina Latvijas Futbola federācijas informācija.

Vēl viena Rīgas čempionāta spēle Ādažos laukuma saimniekiem aizritēja krietni veiksmīgāk. “ASK Kadaga” komanda uzņēma “Riga United” vienību un uzvarēja 2:1. Mājiniekus mača sākumā vadībā izvirzīja Egīls Lielbārdis, sešas minūtes līdz beigām Artemijs Riļevs pamanījās ieraidīt bumbu savos vārtos, taču četras minūtes vēlāk Alens Pelcbergs iesita uzvaras vārtus.

Salaspilī divu līdz šim nezaudējušo komandu savstarpējā cīņā sporta kluba “Kengaroos” futbolisti pret “Tente/Beitar” vienību jau 3.minūtē nonāca zaudētājos, taču, pateicoties Ervīna Grankina, Sergeja Momota un Makara Siņakova goliem, svinēja uzvaru 3:1.

Visbeidzot Garkalnes pagasta Upesciemā vietējā sporta kluba futbolisti tikās ar Rīgas Tehniskās universitātes komandu un guva panākumu 3:0 – vārtus iesita Māris Pilsētnieks, Jānis Avots un Jorens Grīntāls.

Par turnīra tabulas līderiem kļuvuši SK “Kengaroos” futbolisti – uzvaras visās trijās spēlēs un deviņi punkti. Uzvaras abās līdzšinējās spēlēs un seši punkti ir Babītes sporta klubam. Pa trim punktiem trijos mačos ir “ASK Kadaga” un SK “Upesciems” futbolistiem, bet “Rakariem” ir viena uzvara un trīs punkti četrās spēlēs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.