Menu
 

Jau šonedēļ gaidāms riteņbraukšanas sacensību "S!-Velo 2021" pirmais posms

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

Ceturtdien, 19.augustā, no plkst. 18.00 līdz 19.30 Fischer slēpošanas centrā tiks dots starts “S!-Velo 2021” sacensību pirmajam posmam, savukārt 2.septembrī noritēs sacensību otrais un noslēdzošais klātienes sacensību posms. Tomēr arī pēc tam būs iespēja sacensties, jo visu septembri noritēs virtuālās “S!-Velo 2021” sacensības, kur varēs regulāri trenēties un krāt nobrauktos kilometrus. Būs arī koptreniņi trenera vadībā un loterija.

Kā informē SIA “Siguldas Sporta serviss” sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste Santa Bludova, sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis riteņbraukšanas iemaņas. Kopumā sacensību dalībnieki startēs 22 grupās un veicamās distances būs no 400 metriem līdz pat 16 kilometriem atkarībā no sportotāju vecuma un fiziskās sagatavotības. Šī gada sacensībās tiks noskaidrots, kurš ir “Veloprofs”, kurš “Pedāļu pavēlnieks“ un kurš – “Ašais zobrats”.

Abos sacensību posmos plānots brīvais starts. Mazākie "SV vikingu dipu dapu" dalībnieki startēs no plkst. 18.00 līdz 18.20 un veiks 400 metru distanci (2 x 200 metri stadiona aplī). Pārējie grupu dalībnieki varēs startēt no plkst. 18.30 līdz 19.30 un veiks savai vecumgrupai atbilstošo garuma distanci, norāda S.Bludova.

Lai nodrošinātu sacensību drošu norisi, organizatori atgādina, kas jāņem vērā pie reģistrācijas:

  • sacensībās dalībnieku skaits ir ierobežots, tamdēļ jāreģistrējas savlaicīgi, ne vēlāk kā līdz katra sacensību posma iepriekšējās dienas plkst. 17.00. Dalība tikai ar iepriekšēju reģistrāciju;
  • sacensību laikā sporta bāzes teritorijā nevar atrasties skatītāji. Katram dalībniekam var būt līdz divām pavadošām personām, kas jāreģistrē iepriekš, veicot dalībnieka reģistrāciju;
  • aicina ņemt līdzi savas velopudeles. Būs iespēja tās papildināt ar dzeramo ūdeni sacensību laikā.

Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai labākie, bet arī veiksmīgākie sacensību dalībnieki, vēsta S.Bludova. Detalizētāka informācija par pasākumu pieejama vietnē www.siguldassports.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.