Menu
 

"Ķekava/Miesnieki" kluba regbistiem astotā vieta Eiropas klubu čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Miesnieki/Ķekava" Foto - "Miesnieki/Ķekava"

Eiropas klubu čempionātā, kas nedēļas nogalē norisinājās Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā, astoto vietu izcīnījusi “Ķekava/Miesnieki”, bet “LSPA/Livonia” dāmu konkurencē ierindojās devītajā vietā, informēja Latvijas Regbija federācija.

“Ķekava/Miesnieki” sestdienas pirmajā mačā ar 35:5 sagrāva baltkrievus “Harugva Minsk”, bet otrajā spēlē zaudēja Šveices vienībai “Switzers Geneva” 7:33. Grupu turnīra pēdējā spēlē ar 7:24 nācās piekāpties dienvidu kaimiņiem lietuviešiem “Baltrex”.

Tieši ar Šauļu komandu bijā jāspēlē arī svētdienas ceturtdaļfinālā, kam lietuvieši kvalificējās kā grupas uzvarētāji, bet “Ķekava/Miesnieki” ceturtdaļfinālā iekļuva kā otra labākā trešās vietas ieguvēja. Diemžēl arī ceturtdaļfinālā pārāki izrādījās “Baltrex” regbisti, uzvarot ar 26:7. Lietuvas komanda aizkļuva līdz pat finālam, kurā zaudēja “Zastava-7” klubam.
Pusfināla spēlē turnīrā par 5.-8.vietu “Ķekava/Miesnieki” ar 5:19 piekāpās itāļu “Gran Milan”, bet spēlē par septīto vietu spraigā mačā atzina “VVA Podmoskovje” pārākumu – 15:17, čempionātu noslēdzot astotajā vietā 12 komandu konkurencē.

“Ķekava/Miesnieki” komandas sastāvā spēlēja Krists Kruskops, Toms Asejevs, Andrejs Mantinieks, Elmārs Šefanovskis, Lauris Dūzelis, Aigars Šilo, Ričards Iesalnieks, Teoss Baptiste Marselins, Artūrs Alainis, Agris Apkalns, Valters Raņķis un Reinis Pavinkšnis.

“LSPA/Livonia” dāmu regbija-7 komanda pirmajā Eiropas klubu čempionāta dienā piedzīvoja trīs zaudējumus. Pirmajā mačā mūsu komanda ar 0:27 zaudēja spāņu “Mahadahonda”, otrajā spēlē atzina poļu “Belo Zielone Gdansk” pārākumu 5:55, bet dienas noslēgumā tika piedzīvota neveiksme pret Krievijas komandu “Neva”.

Trīs neveiksmes pirmajā dienā nozīmēja, ka turpinājumā būs jācīnās par septīto līdz desmito vietu. “LSPA/Livonia” svētdien piedzīvoja vēl vienu zaudējumu, ar 0:53 zaudējot “VVA Podmoskovje” komandai, kas nozīmēja, ka pēdējā spēle tiks aizvadīta par devīto vietu. Latvijas dāmu komandai izdevās izcīnīt devīto vietu – ar 34:7 tika apspēlēta “Firuzkoy Sports Club” komanda no Turcijas.

“LSPA/Livonia” sastāvs: Daniela Šakociņa, Dita Kaša, Elīna Vaivode, Elīza Zemitāne, Inga Gavariņa, Izabella Kvecko, Justīne Vīksna, Krista Vītola, Līga Svetlova, Marta Ozola un Sindija Širaka.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.