Menu
 

Latvijas Orientēšanās nakts notiks 15 pilsētās, arī Ādažos, Saulkrastos, Salaspilī un Siguldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Latvijas Sports federāciju padome Foto – Latvijas Sports federāciju padome

Eiropas Sporta nedēļas ietvaros 24. septembrī notiks Latvijas Orientēšanās nakts 15 Latvijas pilsētās, tostarp Pierīgā – Ādažos, Saulkrastos, Salaspilī un Siguldā. Tās būs aizraujošas trīs stundu sacensības rogainingā. Dalība pasākumā ir bezmaksas, bet pirms tam nepieciešams pieteikties mājaslapā līdz 20. septembrim.

Kā informēja Latvijas Orientēšanās federācijā, sacensībās piedalīsies komandas 2-5 cilvēku sastāvā šādās dalībnieku grupās: “Open”, “Sievietes”, “Ģimenes” un “Veterāni”, kur katrā komandā obligāti jāpiedalās vismaz vienam pieaugušajam (vecumā no 18 gadiem). Katrai komandai tiks piešķirta viena karte, kas izgatavota no ūdensizturīga materiāla, un būs nepieciešams uzlādēts mobilais telefons ar iespēju lejupielādēt “Qrenteerings” mobilo aplikāciju, jo atzīmēšanās kontrolpunktos, notiks nolasot QR kodus.

Reģistrējoties, uz e-pasta adresi tiks aizsūtīta vēstule ar kodiem, kurus aplikācijā varēs ievadīt sākot no 23. septembra plkst.12.00. Reģistrācija un karšu saņemšana 24. septembrī sāksies no plkst. 18.30. Kopīgs starts būs plkst. 20.00 un finišs 23.00. Labākie katrā dalībnieku grupā tiks apbalvoti.

Atbilstoši epidemioloģiskajai situācijai Latvijā rīkotāji aicina ievērot distancēšanos. Sacensību dalībnieku pienākums ir ievērot ceļu satiksmes noteikumus. Īpaša uzmanība jāpievērš atstarotāju un kabatas lukturīšu esamībai, jo sacensības notiek diennakts tumšajā laikā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.