Menu
 

"Livonia/Garkalne" Baltijas līgā cīnīsies par trešo vietu, "Miesnieki/Ķekava" – par piekto

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Juris Bērziņš-Soms, LRF Foto - Juris Bērziņš-Soms, LRF

Uzvaras Baltijas "Top" līgas pusfināla atbildes spēlēs izcīnījuši abi spēcīgākie Latvijas regbija klubi. "Livonia/Garkalne" ar to bija par maz, lai iekļūtu “lielajā” finālā, bet "Miesnieki/Ķekava" bija pārāki pusfinālā par 5.-8.vietu un cīnīsies par piekto vietu turnīra kopvērtējumā.

“Livonia/Garkalne” pusfināla pirmajā spēlē pret Kauņas “Ažuolas” nedēļu iepriekš bija piedzīvojuši zaudējumu 26:36 un atbildes mačā Ogrē bija spiesti atspēlēt šo desmit punktu deficītu. Taču pirmajā puslaikā pretinieki veica trīs piezemējumus un savu pārsvaru divu spēļu summā palielināja vēl par 19 punktiem.

Otrajā puslaikā livonieši metās atspēlēties, izvirzījās vadībā 20:19 un beigās arī guva principiālu uzvaru 27:26, ar ko gan iekļūšanai finālā bija par maz.

Sērijā par trešo vietu “Livonia/Garkalne” komandas pretinieki būs Šauļu “Vairas” regbisti, kuri divu spēļu summā otrajā pusfinālā piekāpās “Baltrex/Šiauliai” vienībai (16:37, 27:23).

Pusfinālā par 5.-8.vietu nedēļu iepriekš paredzēta pirmā spēle “Miesnieki/Ķekava” – “Šiauliai” nenotika, jo vienam no Lietuvas komandas regbistiem konstatēta inficēšanās ar Covid-19. Līdz ar to sērijas uzvarētāji tika noskaidroti vienā mačā. “Miesnieki” Baldonē stabilus pamatus uzvarai ielika jau pirmajā puslaikā (27:5) un vinnēja cīņu 34:12.

Ķekaviešu pretinieki spēlēs par piekto vietu būs Viļņas regbija akadēmijas komandas spēlētāji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.