Menu
 

Ķekavas "Miesnieki" zaudē cīņā par piekto vietu Baltijas līgā; atcelta "Livonia" spēle

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/BalticTopleague Foto - facebook.com/BalticTopleague

“Miesnieki/Ķekava” komandas regbisti piedzīvojuši zaudējumu Baltijas “Top” līgas spēlē par piekto vietu un sezonas noslēgumā ierindojās sestajā vietā. Sestdien paredzētā pirmā finālspēle par trešo vietu ar “Garkalne/Livonia” kluba piedalīšanos nenotika Covid-19 saslimšanas dēļ.

Ķekavas komanda maču par piekto vietu aizvadīja viesos pret Viļņas regbija akadēmijas/”Tomosta” vienību un pirmo puslaiku pabeidza vadībā 14:7. Taču otrā puslaika pirmajā pusē lietuvieši veica trīs piezemējumus un panāca 24:14 savā labā. Ar soda sitienu “Miesnieki” starpību samazināja līdz viena piezemējuma tiesai, taču drīz pēc tam laukuma saimnieki atbildēja ar trim punktiem, un pašā izskaņā viesu veiktajam piezemējumam vairs nebija būtiskas nozīmes – 22:27.

Pirmajai spēlei sērijā par trešo vietu Baltijas līgā “Garkalne/Livonia” – Šauļu “Vairas” bija jānotiek sestdien, taču vienam no “Livonia” spēlētājiem tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19 vīrusu, un mačs tika atcelts. Līdz ar to trešās vietas liktenis tiks izšķirts otrajā spēlē, kas plānota 2.oktobrī.

Otrā Ķekavas novada regbija komanda Ramāvas “Lāči” Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla spēlē ar 8:34 piekāpās Valmieras “Fēniksam” un pusfinālā neiekļuva. Spēlēs par vietu finālā “Fēnikss” tiksies ar pamatturnīra uzvarētājiem “Garkalne/Livonia”, bet “Ķekava/Miesnieki” cīnīsies ar “Eži/EK Sistēmas” vienību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.