Menu
 

Skatītāju klātbūtnē atsāksies Latvijas basketbola līgu turnīri

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - basket.lv Foto - basket.lv

Atsāksies Latvijas Basketbola savienības (LBS) organizētie turnīri, kas tika apturēti Ministru kabineta (MK) noteikto ierobežojumu laikā no 21. oktobra līdz 15. novembrim.

Atbilstoši MK noteikumiem, Latvijas Sieviešu basketbola līgas B grupas, “Ramirent” Nacionālās basketbola līgas, Reģionālās basketbola līgas un Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionāta, kā arī Latvijas kausa izcīņas spēles turpmāk notiks “zaļajā režīmā”, piedaloties tikai spēlētājiem, komandu personālam un tiesnešiem ar derīgiem sadarbspējīgiem “Covid-19” vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem.

Pēc ranga Latvijas otrās un trešās līgas turnīri atsāksies 19.novembrī.  “Ramirent” Nacionālās basketbola līgā BK “Ķekava” basketbolisti pirmo maču pēc vairāku nedēļu pārtraukuma aizvadīs viesos pret Rīgas Tehniskās universitātes komandu. Savukārt Reģionālajā basketbola līgā Mārupes sporta centra vienība izbraukumā tiksies ar basketbola klubu “Jaunpils”, bet BK “Ādaži/Carnikava” basketbolisti Ādažu sākumskolas zālē uzņems Salaspils sporta skolas vienību.

Arī Latvijas Jaunatnes basketbola līgas spēles atsāksies 19. novembrī.

Kā informēja LBS, spēlēs iespējama skatītāju klātbūtne, taču arī tikai “zaļajā režīmā”. Maksimālais skaits – 500.

Nākamās nedēļas vidū ar Pierīgas komandu piedalīšanos atsāksies arī Latvijas florbola un handbola čempionāti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.