Menu
 

Ķekavas un Mārupes basketbolisti sagādā piektos zaudējumus pastarīšiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Uzvaras par turnīra tabulu lejasgalā esošām komandām savās mājās izcīnījis basketbola klubs “Ķekava” Nacionālajā basketbola līgā un Mārupes sporta centra basketbolisti Reģionālajā līgā.

BK “Ķekava” pēc ranga otrās spēcīgākās Latvijas basketbola līgas spēlē uzņēma BK “Liepāja” / Liepājas sporta spēļu skolas vienību un izšķirošo pārsvaru 36:21 iekrāja jau pirmajā puslaikā. Spītējot tam, ka precīza no spēles bija tikai trešdaļa ķekaviešu metienu (liepājniekiem šis rādītājs bija vēl zemāks), ķekavieši viesiem pēc pārtraukuma neļāva atspēlēties un svinēja uzvaru 58:44, sagādājot Liepājas basketbolistiem piekto zaudējumu pēc kārtas.

BK “Ķekava” rindās rezultatīvākie bija Edvards Jašuks ar 10 un Ralfs Kristaps Bensons ar 9 punktiem. Viņu komanda šīs sezonas piecās spēlēs ir izcīnījusi trīs uzvaras.

Krietni saspringtāk trešdien aizritēja Mārupes sporta centra vienības spēle pret Latvijas Lauksaimniecības universitātes studentiem. Trīs ceturtdaļas cīņa ritēja teju punkts punktā, kaut arī mārupieši vadībā bija biežāk. Izšķirošie notikumi risinājās ceturtās ceturtdaļas sākumā, kad ar astoņiem punktiem pēc kārtas laukuma saimnieki panāca 56:49 savā labā. Pamatlaika pēdējā minūtē jelgavnieki vēl starpību samazināja līdz trim punktiem, tomēr nespēja izglābties no piektā zaudējuma turnīrā – 66:61.

Lauvas tiesu punktu divatā Mārupes komandas labā savāca Ričards Aklekss Survillo (20) un Toms Lūkass Ailis (19). Mārupieši četrās spēlēs guvuši divas uzvaras.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.