Menu
 

Latvijas dāmu volejbola čempionāts sākas ar mārupiešu zaudējumu rīdziniecēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ar krietnu aizkavēšanos startējis Latvijas dāmu volejbola čempionāts. Pamatturnīra pirmajā spēlē trešdien Mārupes sporta kompleksā mājinieces Mārupes sporta centra volejbolistes piekāpās Rīgas Volejbola skolas un Latvijas Universitātes apvienotajai komandai.

Pēc diezgan bezcerīgi zaudēta pirmā seta mārupietes divos nākamajos izrādīja pretiniecēm sīvu pretestību, tomēr zaudēja abu setu galotnēs un līdz ar to arī visā mačā – 0:3 (13:25, 24:26, 24:26). Mājiniecēm Marta Ozoliņa guva 19 punktus un Elza Kjakste 9 punktus.

Nākamo Latvijas čempionāta spēli Mārupes sporta centra komanda aizvadīs 1.decembrī savā laukumā pret Rīgas Stradiņa universitātes un Minusas Volejbola skolas vienību.

Kopumā Latvijas čempionātā šosezon piedalās astoņas komandas. Četras no tām – VK “Jelgava”, RVS/LU, RSU/MVS un Daugavpils Universitāte/miLATss – vēl spēlē arī Baltijas līgas turnīrā kopā ar Igaunijas un Lietuvas klubiem, bet pārējās četras – Mārupes SC, Latvijas Universitāte, volejbola klubs “Gulbene” un Murjāņu sporta ģimnāzija – startē Nacionālās līgas turnīrā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.