Menu
 

BK "Ādaži/Carnikava" basketbolisti Cēsīs salūst pēdējā ceturtdaļā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ceturto zaudējumu piecās spēlēs Reģionālās basketbola līgas jaunajā sezonā piektdien vakarā izbraukuma spēlē pret basketbola kluba “Cēsis” un Cēsu sporta skolas komandu piedzīvojis basketbola klubs “Ādaži/Carnikava”.

Pirmajā puslaikā cīņa laukumā aizritēja mainīgām sekmēm. Cēsnieki pirmajā ceturtdaļā vienubrīd panāca deviņu punktu pārsvaru (17:8), taču Pierīgas basketbolisti pusaika vidū atbildēja ar 16:2 izrāvienu un izvirzījās vadībā 24:19. Tūdaļ pat sekoja mājinieku atbilde 12:0, un vēlāk viņi pārsvaru pieaudzēja līdz 12 punktiem (40:28).

Otro puslaiku savukārt veiksmīgāk iesāka Ādažu un Carnikavas komanda, un trešās ceturtdaļas izskaņā cēsnieku pārsvars bija sadilis līdz četriem punktiem (55:51). Taču nākamo piecu minūšu laikā laukumā pilnībā dominēja laukuma saimnieki, uz kuru 24 gūtajiem punktiem pretinieki spēja atbildēt tikai ar četriem – sešas minūtes pirms noslēguma jau 55:79 un beigās zaudējums 68:93.

Teju pusi punktu (32) BK “Ādaži/Carnikava” labā vienatnē guva Mārcis Osis, kurš realizēja 12 no 20 metieniem no spēles. Salīdzinājumam – visi viņi partneri kopā iemeta 12 metienus no 52.

Pagaidām ne visai spoži Reģionālajā līgā veicas arī abiem pārējiem Pierīgas basketbola klubiem. Salaspils sporta skolas basketbolistiem bilance ir tāda pati – četri zaudējumi piecos mačos. Un vienīgi Mārupes sporta centra komanda nav mīnusos – divas uzvaras un divas neveiksmes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.