Menu
 

Latvijas florbolistes devīto reizi pēc kārtas piekāpjas Šveices izlasei

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – flickr.com/photos/iff_floorball Foto – flickr.com/photos/iff_floorball

Latvijas dāmu florbola valstsvienība piedzīvojusi otro zaudējumu pasaules čempionātā, kas notiek Zviedrijas pilsētā Upsalā. Pirmdien Latvijas komanda piekāpās Šveices florbolistēm, kuras bijušas pārākas arī visās pārējās astoņās savstarpējās spēlēs pasaules čempionātos.

Triju Ķekavas florbola klubu spēlētāju – Janas Filipsones, Annas Mūrnieces un Kristiānas Elizabetes Krūmiņas – pārstāvētajai Latvijas izlasei nopietnu argumentu pret pasaules ranga otrajā vietā esošajām šveicietēm nebija. Pirmajā trešdaļā latviešu vārtos ielidoja četras bumbiņas, otrajā – trīs, trešajā – vēl sešas. Savukārt Šveices izlases vārtsardze tā arī palika nepārspēta, un beigās zaudējums sanāca diezgan graujošs – 0:13.

Jau ziņots, ka pasaules čempionāta pirmajā spēlē Latvijas florbolistes svētdien ar 4:6 piekāpās Polijai, bet otrdien viņas aizvadīs apakšgrupas pēdējo spēli pret Čehijas izlasi, taču diezgan droši, ka Latvijas izlase A grupas turnīru noslēgs pēdējā ceturtajā vietā un čempionāta otro posmu sāks astotdaļfinālā pret kādu no otrā ešelona komandām, kas sacenšas C un D grupās.

Pa divām labākajām komandām no A un B grupām, kur spēlē pēc pasaules ranga astoņas labākās komandas, uzreiz iekļūst ceturtdaļfinālā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.