Menu
 

"FK Ķekava" florbolistes gada pēdējā spēlē iemet 21 vārtus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs", PPB Media Foto - "Ķekavas Bulldogs", PPB Media

Ar graujošu uzvaru savās mājās pār Latvijas virslīgas turnīra pastarīti “Irlava/Tukums-Slampe” vienību gadu pabeigušas “FK Ķekava” kluba florbolistes. Jauno gadu viņas iesāks kā čempionāta līderes.

“Irlava/Tukums-Slampe” florbolistes bija piedzīvojušas zaudējumus visās septiņās līdzšinējās spēlēs un arī svētdien Ķekavā bija ļoti tālu no pirmā panākuma. Pirmajā trešdaļā laukuma saimnieces bumbiņu pretinieču vārtos iemeta astoņas reizes (divreiz gan arī ielaida), otrajā – septiņas un trešajā – vēl sešas. Beigās uzvara 21:2.

Pie rezultativitātes punktiem tika gandrīz visas “FK Ķekava” laukuma spēlētājas. Īpaši izcēlās Paula Metāla, kurai astoņi precīzi metieni un divas rezultatīvas piespēles. Paulai Sloģei 3+2, Kristiānai Elizabetei Krūmiņai 2+2, Ulrikai Skakovskai 1+5.

Virslīgas turnīra tabulā “FK Ķekava” ar 23 punktiem deviņās spēlēs (astoņas uzvaras un viens zaudējums) ir pārliecinoši pirmajā vietā. Tuvākās sekotājas Kocēnu “Rubenes” florbolistes ķekavietes apsteidz par astoņiem punktiem, tiesa, konkurentes aizvadījušas četras spēles mazāk un līdzšinējās piecas cīņas uzvarējušas. Sestajā pozīcijā ar astoņiem punktiem sešos mačos ir “Ķekavas Bulldogs/NND” komanda.

Decembrī Pierīgā vēl atlikusi viena Latvijas florbola čempionāta spēle – 29.decembrī plkst.19.00 Saulkrastu sporta centrā ar maču pret “Lielvārdes” komandu 2021.gadu Latvijas pirmajā līgā noslēgs Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas florbola klubs “SĀC”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.