Menu
 

"SĀC" florbolisti piedzīvo sagrāves Ādažos un Lielvārdē, ķekaviešiem divas uzvaras

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Divus zaudējumus divu dienu laikā Latvijas virslīgas un pirmās līgas turnīros piedzīvojušas Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas florbola kluba “SĀC” komandas, vienu no tiem – pret “Ķekavas” florbolistiem.

Virslīgas spēlē ceturtdien vakarā Ādažos ķekaviešiem izdevās pārliecinoši revanšēties par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu. Jau 23.sekundē vadībā izvirzījās “SĀC” florbolisti, taču drīz vien viņi jau bija zaudētājos 1:4 un beigās piedzīvoja pamatīgu sakāvi 5:13.

Čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Klāvs Jansons uzvarētāju rindās šoreiz izcēlās ar pieciem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm un punktu ražu sezonas 12 spēlēs palielināja līdz 53 (34+19). Endijam Kleistrovam pieci punkti (2+3), Renātam Deginam – trīs (1+2). Mājiniekiem divus vārtus iemeta Kristers Januševskis, bet Raitim Ozolam 1+2.

Virslīgas turnīra tabulā “Ķekava” ar 35 punktiem 15 spēlēs ieņem otro vietu aiz Cēsu “Lekringa” (38 p. 14 sp.). Piektajā vietā ir “Oxdog Ulbroka LU” florbolisti (27 p. 16 sp.), bet “SĀC” ir devītajā pozīcijā (18 p. 15 sp.) un cīnās par vietu izslēgšanas turnīrā.

Vēl bēdīgāk klājās FBK “SĀC” pirmās līgas komandai izbraukuma spēlē pret “Lielvārdi”. Pirmos vārtus viņi guva trešās trešdaļas sākumā, kad viņu vārtos bumbiņa bija ielidojusi jau 13 reižu. Beigu rezultāts – 2:18. Austrumu grupas tabulā “SĀC” ar 5 punktiem 12 mačos (2 uzvaras, 10 zaudējumi) ir pēdējā devītajā vietā.

Citā pirmās līgas spēlē “Ķekavas Bulldogs” florbolisti viesojās pie sporta kluba “Slampe”/”Zevid” vienības, otrās trešdaļas vidū viņi zaudēja 5:6, taču turpinājumā vārtus guva tikai ķekavieši – 9:6 (Endijam Umbertam Barrusam 3+1). “Buldogi” līdz ar uzvaru pār sāncenšiem apsteiguši viņus cīņā par ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru un izvirzījušies ceturtajā pozīcijā (22 punkti 12 spēlēs).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.