Menu
 

Stopiņu handbolistes Ulbrokā piedzīvo zaudējumu ar minimālu starpību

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Piekto zaudējumu sezonas sešās spēlēs Latvijas dāmu handbola virslīgas turnīrā piedzīvojusi Stopiņu pagasta handbola komanda. Iespējams, šis bija sāpīgāks par citiem, jo sāncenses beigās šķīra viena precīza metiena tiesa.

Mačs pret Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentēm Ulbrokas sporta kompleksā aizritēja gluži līdzīgā cīņā – divi vārti visas spēles garumā bija lielākais kādas komandas pārsvars. Pirmajā puslaikā vadībā ar 9:7 bija laukuma saimnieces (drīz pēc tam bija jau 9:10), otrajā puslaikā priekšā bija LSPA handbolistes (19:17).

Sākoties pēdējām četrām minūtēm, rezultāts bija neizšķirts 20:20. Viešņas kārtējo reizi izvirzījās vadībā, Stopiņu handbolistēm bija gana daudz laika panākt vismaz izlīdzinājumu, tomēr metiens nebija precīzs un tika piedzīvots zaudējums 20:21.

Stopiņu PHK labā pa septiņiem vārtiem iemeta Lana Nikolajeva un Elita Ekkerte.

Virslīgas turnīra tabulā Stopiņu handbolistēm ir divi punkti sešās spēlēs un sestā pozīcijas astoņu komandu konkurencē. Līdere ar 10 punktiem septiņās spēlēs ir Salaspils sporta skolas komanda, tiesa, tāda pati bilance ir vēl trim komandām.

Jāatzīmē, ka uz vēlāku laiku atliktas vairākas nedēļas nogalē Murjāņu sporta ģimnāzijā paredzētās Latvijas virslīgas handbola spēles vīriem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.