Menu
 

Uzvara Ķekavas basketbolistiem, zaudējumi salaspiliešiem un ādažniekiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Uzvaru “Ramirent” Nacionālās basketbola līgas spēlē izcīnījis basketbola klubs “Ķekava”. Savukārt Reģionālajā basketbola līgā neveiksmes piedzīvoja BK “Ādaži/Carnikava” un Salaspils sporta skolas basketbolisti.

BK “Ķekava” mājas spēlē pret “Spars”/Ventspils Augstskola komandu otrās ceturtdaļas sākumā ar astoņiem gūtiem punktiem pēc kārtas pārņēma vadību (28:22), ilgi to noturēja 6-10 punktu robežās, bet ceturtajā ceturtdaļā palielināja līdz 73:57. Pa 20 punktiem ķekaviešiem guva Edgars Štelmahers un Elvijs Mičulis, 12 punktus pievienoja Kaspars Zālītis.

Ķekavas basketbolisti sezonas 11 spēlēs izcīnījuši sešas uzvaras un NBL Rietumu grupā ieņem ceturto vietu.

Salaspils sporta skolas komanda izbraukumā pret basketbola klubu “Salacgrīva” otrās ceturtdaļas vidū bija panākusi 16 punktu pārsvaru (42:26), taču nākamo 10 minūšu laikā laukuma saimnieki to atspēlēja, bet ceturtajā ceturtdaļā ar 11:0 izrāvienu izšķīra spēles likteni – salaspiliešiem zaudējums 63:74. Rezultatīvākie viesiem bija Artūrs Lazdiņš (16 p.) un Kristiāns Armanovs (14).
Vēl bēdīgāk mačā pret “Jēkabpils lūšiem” klājās “Ādaži/Carnikava” basketbolistiem. Otrajā minūtē rezultāts bija 4:3 viņu labā, bet otrās ceturtdaļas sākumā – jau 6:22. Beigās sagrāve 59:91. Viesiem Mārcis Osis iemeta 23 punktus un Rolands Dovgjallo 18.

Austrumu grupas tabulā ādažnieki ar četrām uzvarām 10 spēlēs ieņem astoto vietu, bet Salaspils komanda, kas pēc uzvaras sezonas pirmajā spēlē piedzīvojusi 11 zaudējumus pēc kārtas, ir pēdējā 11.pozīcijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.