Menu
 

Par Ādažu novada gada sportistiem atzīst florbolisti Evitu Knopu un basketbolistu Valteru Briedi

  • Autors:  LETA
Foto - Ādažu novada pašvaldība Foto - Ādažu novada pašvaldība

Par Ādažu novada gada sportisti atzīta florboliste Evita Knopa, bet par gada sportistu - basketbolists Valters Briedis, informē novada pašvaldībā.

Knopa 2021.gada sezonā izcīnīja 1.vietu Latvijas čempionātā florbolā sievietēm Kocēnu "Rubenes" sastāvā, savukārt Briedis pasaules basketbola čempionātā U19 grupā izcīnīja 11.vietu, bet U18 grupā "Eiropas Challenger" turnīrā - ceturto vietu.

Par pagājušā gada jauno sportisti atzīta vieglatlēte Laura Ozola, kura 2021.gada sezonā vairākkārt izcīnīja godalgas Latvijas čempionātā un ļoti sekmīgi pārstāvēja Latvijas U16 izlasi Baltijas valstu sacensībās, izcīnot 3.vietu 1500 metru kavēkļu skrējienā.

Nominācijā "Gada jaunais sportists" balvu ieguva triatlonists Artūrs Liepa, kurš sekmīgi piedalījies dažāda ranga sacensībās, tai skaitā izcīnot 15.vietu pasaules junioru čempionātā un uzvaru Eiropas kausa posmā junioriem.

Nominācijā "Gada sporta komanda" balvu ieguva motokrosa komanda "MX Ādaži", bet par gada sporta organizāciju kļuva Carnikavas Makšķerēšanas skola, kas 2021 gadā organizēja pirmo Latvijas čempionātu makšķerēšanā ar fīderi amatieriem. Biedrība ir piesaistījusi vairāk nekā 60 dalībniekus - iesācējus no visas Latvijas kā arī organizēja trīs sacensību posmus dažādos Latvijas ūdeņos - Carnikavā, Jēkabpilī un Kalnciemā.

Biedrības sporta komandas piedalījās Latvijas čempionātā makšķerēšanā ar fīderi, kur šogad ieguva 3.vietu 11 komandu konkurencē. Tā pirmo reizi piedalījās arī pasaules klubu čempionātā fīdermakšķerēšanā, izcīnot 7.vietu 34 komandu konkurencē.

Nominācijā "Gada notikums sportā" balvu ieguva Garkalnes Olimpiskais centrs par pasākumu ģimeņu sporta festivāls "Viss bumbās".

Nominācijā "Gada sporta skolotājs" balvu ieguva Leonīds Kuzņecovs.

Par gada sportiskāko ģimeni atzina Protasovu ģimeni, kas aktīvi piedalās dažādos sporta pasākumos.

Nominācijā "Gada zelta pieredze sportā" balvu ieguva motokrosa leģenda Leons Kozlovskis.

Nominācijā "Gada iedvesmotājs sportā" balvu ieguva Dmitrijs Rukavišņikovs, kurš, neskatoties uz to, ka atrodas ratiņkrēslā, spējis sevi apliecināt sportā, pārstāvot Latvijas ratiņbasketbola izlasi un arī Itālijas komandu.

Nominācijā "Gada populārākais sportists" balvu saņēma triatlonists Artūrs Liepa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.