Menu
 

Ķekavas un Ulbrokas florbolisti pēc neveiksmēm zaudē pozīcijas virslīgas turnīra tabulā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - PPB Media, “Ķekavas Bulldogs” Foto - PPB Media, “Ķekavas Bulldogs”

Zaudējumus kārtējās Latvijas florbola virslīgas spēlēs piedzīvojušas “Ķekavas” un “Oxdog Ulbroka LU” komandas, kas līdz ar to noslīdējušas par vienu pozīciju turnīra tabulā. Neveiksmes mājas spēlēs piedzīvoja arī Ādažu un Inčukalna florbolisti.

“Ķekava” savās mājās uzņēma pašreizējos valsts čempionus Kocēnu “Rubenes” florbolistus. Divarpus minūtes līdz pamatlaika beigām ķekavieši vēl bija vadībā 5:4, taču ielaida divus vārtus un piekāpās 5:6. Laukuma saimniekiem Klāvs Jansons izcēlās ar diviem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm un rezultativitātes punktu skaitu sezonas 14 spēlēs palielināja līdz 58 (37+21).

“Oxdog Ulbroka LU” svētdien viesojās pie florbola kluba “Valmiera”, un mājinieki spēles likteni savā labā izšķīra jau pirmajā trešdaļā – 5:0 un beigās 8:1.

Virslīgas turnīra tabulā pirmās divas vietas nu ieņem Cēsu “Lekrings” (41 punkts 16 spēlēs) un “Rubene” (36 p. 17 sp.), kas uz trešo pozīciju nobīdīja “Ķekavu” (35 p. 17 sp.). “Ulbroka” palaidusi priekšā “Valmieru” un atkāpusies uz sesto vietu (27 p. 17 sp.), bet florbola klubs “SĀC” saglabā devīto vietu (18 p. 16 sp.).

Astoto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja “SĀC” pirmās līgas komanda, kas kas Ādažos ar 7:10 piekāpās FK “Valka”/”Iglu” florbolistiem (Dēvidam Osītim 3+0). Izšķirošo pārsvaru viesi panāca otrajā trešdaļā, kad no 3:3 panāca 7:3 savā labā. Austrumu grupas tabulā “SĀC” ir pēdējās devītajā vietā (5 p. 14 sp.), sestā ir “Saulkalne” (16 p. 13 sp.).

Divus mačus Latvijas otrās līgas čempionātā aizvadījuši Inčukalna sporta kluba “Coyote” florbolisti. Vispirms viņi, jau pirmajā trešdaļā guvuši sešus vārtus, viesos ar 15:5 apspēlēja “Smiltene’09” komandu (Renāram Liepiņam 5+1, Jānim Levanovičam 4+0, Gvido Biseram 2+2). Bet pēc tam savās mājās sīvā cīņā piekāpās “Liepupei” 8:9 (Jānim Levanovičam 2+1, Dāvim Mintikam 1+2).

Austrumu grupas tabulā “koijoti” ir trešajā vietā (28 p. 15 sp.) aiz “Līgatnes” (30) un “Kalsnavas” (29), turklāt konkurentiem ir trīs spēles rezervē.

Dāmu virslīgas spēlē svētdien “Ķekavas Bulldogs/NND” florbolistes viesos pret tabulā vienu vietu augstāk esošo “Rubene-1” komandu pirmajā trešdaļā iemeta piecus vārtus un svinēja uzvaru 8:2 (Elizabetei Ozoliņai 3+0, Mārai Stapkēvičai 1+2).

Tabulā pārliecinošu pirmo vietu saglabā “Rubene” (36 p. 12 sp.), kam seko “FK Ķekava” (26 p. 13 sp.), “Rubene-1” (21 p.12 sp.) un “Ķekavas Bulldogs/NND” (20 p. 11 sp.).

(papildināta ar pēdējām divām rindkopām)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.